Μία όμορφη, ηλιόλουστη και χρωματιστή Κυριακή για τα παιδιά, στον Άλιμο (VIDEO&EIKONEΣ)




Ένα μοναδικό Φεστιβάλ για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών διοργάνωσε ο Δήμος Αλίμου, με την επιχορήγηση του Υπουργείου Πολιτισμού, στην παραλία της πόλης, την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021.
Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, όλος ο χώρος της παραλίας από το Cine Alimos μέχρι και το μικρό υπαίθριο θέατρο δίπλα από τον κινηματογράφο, μετατράπηκαν σε ένα μεγάλο παιδότοπο με: θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο, εικαστικά, περιβαλλοντικές δράσεις, παιχνίδια, μουσική, facepainting, εργαστήρια ρομποτικής, προβολή ταινίας και πολλές ακόμα εκπλήξεις!!
Όλα τα παιδιά, πέρασαν μία πανέμορφη, πολύχρωμη, ψυχαγωγική και εκπαιδευτική Κυριακή!! Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις ήταν δωρεάν.

Τις εκδηλώσεις παρακολούθησε ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άψογη διοργάνωση. “Μία όμορφη, ηλιόλουστη, χρωματιστή Κυριακή γεμάτη μουσική, γεμάτη κατασκευές, καλλιτεχνικά και δημιουργία για τα παιδιά” είπε στο notia.gr “Αυτή η χαρά είναι εκπαιδευτική είναι και ιαματική κυρίως για τους μεγαλύτερους. Θέλουμε ο κόσμος να περνάει όμορφα να ευχαριστιέται τον ανοιχτό δημόσιο χώρο, στο βαθμό βέβαια που οι συνθήκες μας επιτρέπουν. Περνούν πολύ όμορφα από το πρωί μαθαίνουν, δημιουργούν εκπαιδεύονται και ψυχαγωγούνται. Είναι η τρίτη Κυριακή μετά τις εκθέσεις με τα συλλεκτικά αυτοκίνητα και τις κλασικές μοτοσυκλέτες που ο δήμος διοργανώνει εκδηλώσεις στην παραλία. Οι άλλες δύο ήταν για όλη την οικογένεια αυτή αποκλειστικά για τα παιδιά”.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.