Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ στην παραλία του Αλίμου – Συνεχίζονται τα δωρεάν τεστ covid-19

Συγγραφέας
17 Μαΐου, 2021
2 λεπτά διάβασμα

Στην παραλία του Αλίμου, όπου διεξάγονται τα δωρεάν τεστ covid-19, βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, ο οποίος μίλησε ζωντανά στην ΕΡΤ1.

O πρόεδρος του ΕΟΔΥ, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την οργάνωση από πλευράς του δήμου Αλίμου και είπε ότι τα δωρεάν τεστ θα συνεχιστούν ολόκληρο τον Μάϊο, ενώ πιθανότατα θα παραμείνουν εκεί όλο το καλοκαίρι, αφού πρόκειται για κομβικό σημείο που εξυπηρετεί, χιλιάδες πολίτες.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που συνδυάζουν τα rapid tests με το μπάνιο στη θάλασσα. Μάλιστα σήμερα στο σημείο βρέθηκε και δεύτερη μονάδα του EOΔΥ. Ο Παναγιώτης Αρκουμανέας, μιλώντας με την αντιδήμαρχο Αναστασία Σιμητροπούλου και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για τη δημοτική αστυνομία, Γιάννη Βέργη, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, για την αμέριστη βοήθεια των υπαλλήλων του δήμου στα συνεργεία του ΕΟΔΥ.

Συνεχίζεται η διεξαγωγή δωρεάν τεστ covid-19 από τον ΕΟΔΥ στην παραλία του Αλίμου, Καλαμακίου και Ποσειδώνος (δημοτικό parking στο ύψος της πεζογέφυρας). Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα. Δικαίωμα να κάνουν το τεστ έχουν όλοι οι πολίτες, ηλικίας 10 ετών και άνω. Οι μόνες προϋποθέσεις για να κάνει κάποιος το τεστ είναι:



ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΠΕΖΟΣ, φορώντας μάσκα.
ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ: τον ΑΜΚΑ και την ταυτότητά του. Επίσης, πρέπει να δίνει το κινητό του τηλέφωνο, ώστε να πάρει το αποτέλεσμα μέσω sms.

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας