Ηλιούπολη: Τι λέει ο Βασίλης Βαλασόπουλος για τον ιδιοκτήτη του γηροκομείου που αυτοκτόνησε




Στον Δημήτρη Καμπανάρο, ιδιοκτήτη του γηροκομείου που έδωσε τέλος στη ζωή του, κάνει ιδιαίτερη αναφορά, ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης, Βασίλης Βαλασόπουλος. Από το 2010 μέχρι το 2014 κατείχε τη θέση του Ειδικού Συμβούλου κοινωνικής πολιτικής στο Δήμο Ηλιούπολης. Το 2012 ο Δήμος Ηλιούπολης απέσπασε το Πανελλήνιο Βραβείο Ενεργού Γήρανσης και Διαγενεακής Αλληλεγγύης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Δείτε τι αναφέρει ο Βασίλης Βαλασόπουλος:

Ο Δημήτρης Καμπανάρος ήταν από τους βασικούς συντελεστές δημιουργίας του καλύτερου δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε όλη την Ελλάδα, που δημιουργήθηκε στον Δήμο Ηλιούπολης, στα δύσκολα χρόνια του μνημονίου. Καινοτόμα προγράμματα για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, ιατρικός εξοπλισμός για τα ΚΑΠΗ, με αποκορύφωμα τη βράβευση του Δήμου Ηλιούπολης το 2012 από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με το Πανελλήνιο Βραβείο Ενεργούς Γήρανσης και Διαγενεακής Αλληλεγγύης.
Οι Ηλιουπολίτες επίσης πρέπει να γνωρίζουν την καθοριστική παρέμβαση του Δημήτρη στη διοίκηση του ΟΤΕ ώστε να μη μετατραπεί το κτήριο του ΟΤΕ της πόλης μας σε σουπερμάρκετ και να χρησιμοποιηθεί από το Δήμο Ηλιούπολης για τη δημιουργία ενός πρωτοποριακού Πολιτιστικού Κέντρου και Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
Δημήτρη, παρά τα όσα ισχυρίζεσαι στην τελευταία σου επιστολή, ήσουν ένας εξαιρετικός καπετάνιος, όχι μόνο για το ίδρυμα που διηύθυνες, αλλά και για όλη την Τοπική Αυτοδιοίκηση της χώρας, στα θέματα Κοινωνικής Πολιτικής.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.