Βασίλης Σπανάκης: «Δεν κλείνουν τα ΕΛΤΑ του Ταύρου»




Τη διαβεβαίωση του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκου Πιερρακάκη ότι δεν θα κλείσει το κατάστημα των ΕΛΤΑ στον Ταύρο, έλαβε ο Βουλευτής Βασίλης- Πέτρος Σπανάκης, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του.

Ο Βουλευτής της Β3΄ Περιφέρειας του Νοτίου τομέα της Αθήνας είχε ενημερωθεί νωρίτερα για την πρόθεση της Διοίκησης των ΕΛΤΑ να προχωρήσει στην αναστολή της λειτουργίας του καταστήματος του Ταύρου, που λειτουργεί επί δεκαετίες και εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες πολίτες και επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής.

Η είδηση προκάλεσε αναστάτωση στους κατοίκους καθώς και την έντονη αντίδραση της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Μοσχάτου Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου, ο οποίος με επιστολή του στον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ, κ. Γεώργιο Κωνσταντόπουλο, είχε ζητήσει την ανάκληση της απόφασης αυτής.

Η τηλεφωνική παρέμβαση του Βασίλη-Πέτρου Σπανάκη στον αρμόδιο Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης ήταν άμεση. Σύμφωνα με τη ρητή διαβεβαίωση του κ. Κ. Πιερρακάκη, το κατάστημα των ΕΛΤΑ στον Ταύρο θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.