«Από το Άλμα στο Φάληρο με αγάπη» (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Γεννηθήκαμε για να είμαστε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ και το γιορτάσαμε στο Φάληρο σε μια γιορτή που έγινε με αγάπη παρέα με τους HOG Athena Chapter και τις Harley-Davidson μηχανές τους!

Φυσικά ήταν μαζί μας ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ – Μαζί για το Π.Φάληρο , γιατί όπως έχουμε ξαναπεί «Ταιριάζουμε» στο Φάληρο!

Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, Marina Vernicos Photography , Miltos Kambourides και Sakis Tanimanidis και την Penny Baltatzi που μας έκανε παρέα και μας μάγεψε με την υπέροχη φωνή της!

Δεν ξεχνάμε να ευχαριστήσουμε τον TONY KONTAXAKIS – MUSICIAN GREECE και το Viparties Events DJs & More που μας συντρόφευσαν μουσικά για ακόμα μία φορά! Καλές, διαφορετικές, μοναδικές γεμάτες αγάπη και χαμόγελα γιορτές!

ΑΛΜΑ Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων

Αυτή η Κυριακή 16 Δεκεμβρίου ήταν μια Κυριακή αλλιώτικη από τις άλλες…. Μια Κυριακή Πασχαλινή μέσα στο Δεκέμβρη …. Γεμάτη φως και ζεστασιά που μόνο η αγάπη μπορεί να δώσει.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ» και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με το Σύλλογο μοτοσικλετιστών HOG – ΗΑRLEY OWNERS GROUPδιοργανώσαμε για δεύτερη συνεχή χρονιά την εκδήλωση «born to be different» στην Πλατεία Φλοίσβου την πιο όμορφη πλατεία της Παραλιακής.

Χορέψαμε υπό τους ήχους του Χρήστου dj του VIParties,  τραγουδήσαμε με την υπέροχη Πένυ Μπαλτατζή, ροκάραμε με τον Τόνυ Κονταξάκη, ήπιαμε ζεστό κρασί, κάναμε βόλτα και φωτογραφηθήκαμε με τις υπέροχες μηχανές Harley για να βοηθήσουμε το ΑΛΜΑ να αποκτήσει το δικό του σπίτι!

Στη γιορτή αυτή συμμετείχαν μαθητές από τα σχολεία του Παλαιού Φαλήρου( 4ο Δημοτικό, 4ΟΛύκειο, 3ο Γυμνάσιο, 3ο Λύκειο) όπου μαζί με τα παιδιά μας από το Άλμα στολίσαμε όλοι μαζί με χειροποίητες κατασκευές την Πλατεία Φλοίσβου.

Με το σύνθημα «Ανακαλύπτοντας αυτά που μας ενώνουν, αντιμετωπίζουμε ΜΑΖΙ αυτά που μας χωρίζουν» ο ΣάκηςΤανιμανίδης, η Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης έδωσαν δυναμικό παρόν μετά από πρόσκληση που τους έγινε την προηγούμενη Κυριακή!!

Σας ευχαριστούμε!!

Η Πρόεδρος του ΑΛΜΑ

Γιαννακοπούλου Κατερίνα

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.