Ιδρυτική διακήρυξη Ενωτικού Αντιφασιστικού Μετώπου Μπραχαμίου




Με πρωτοβουλία του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και μετά από διάφορες ρατσιστικές επιθέσεις στο Δήμο συγκροτείται σήμερα Παρασκευή 18:00 στα γραφεία του Σωματείου Ξενοφώντος 10.
Ενωτικό Αντιφασιστικό Μέτωπο Μπραχαμίου

Το κάλεσμα είναι προς κάθε συλλογικότητα σε κάθε δημοκρατικό πολίτη που θέλει να αντισταθεί σε φασιστικές και ρατσιστικές επιθέσεις !

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΜΠΡΑΧΑΜΙΟΥ

Στην Ευρώπη και την Ελλάδα ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ δείχνει ξανά τα δόντια του. Το μίσος, η καλλιέργεια του φόβου και η τρομοκρατία αποτελούν την έκφανση της ιδεολογίας του και στη χώρα μας.
Μετανάστες, Ομοφυλόφιλοι, Τσιγγάνοι, Εβραίοι, Αναρχικοί, Αριστεροί , Αντιφασίστες , αλλόθρησκοι, συνδικαλιστές αποτελούν στόχο. Όποιος -α αντιτίθεται μπορεί να γίνει θύμα επίθεσης. Ναζιστικά σύμβολα, αφίσες, συνθήματα και επιθέσεις έχουν αρχίσει και γίνονται και στο Μπραχάμι.
Καθήκον όλων μας είναι ένα βάλουμε μαζικό φραγμό! Είναι επιτακτική ανάγκη να φτιάξουμε ένα ενωτικό μαχητικό αντιφασιστικό μέτωπο στο Μπραχάμι. Να υψώσουμε ένα τείχος στους Ναζί. Να μην τους παραχωρήσουμε ούτε σπιθαμή από το Δήμο μας. Όπως το έκανε ο Λαός μας στην Εθνική Αντίσταση!

Συγκροτούμε ένα ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στο ΜΠΡΑΧΑΜΙ
Στο ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙΟΥ συμμετέχουν συμπολίτες μας που διαμένουν , εργάζονται ή είναι Δημότες Αγίου Δημητρίου . Λειτουργεί ΑΝΤΙΕΡΑΡΧΙΚΑ και ισότιμα σε όλα τα επίπεδα! Οι αποφάσεις του λαμβάνονται με ομοφωνία των μελών του .

Όσοι υπογράφουμε αυτό το κείμενο δηλώνουμε έξ αρχής ότι :
• Οποίες και αν είναι οι ιδεολογικές μας πεποιθήσεις θα αναλάβουμε δράση ώστε να μη γίνει καμία ρατσιστική και φασιστική επίθεση στην περιοχή μας.
• Θα αναδείξουμε το εγκληματικό πρόσωπο του Φασισμού
• Θα σταματήσουμε τη δράση Φασιστικών οργανώσεων που έχουν εμφανιστεί ήδη στο Μπραχάμι.
• Δεν θα συμμετάσχουμε σε ψηφοδέλτιο που θα έχει άτομα που δηλώνουν Φασίστες , Χουντικοί ή Νεοναζί , που είναι μέλη της ΥΠΟΔΙΚΗΣ εγκληματικής νεοναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής.
Δημοσιοποιούμε το κείμενο μας προκειμένου να το υπογράψουν όσοι περισσότεροι ενεργοί πολίτες, συλλογικότητες και οργανώσεις της πόλης μας. Επόμενοι στόχοι: Η δημιουργία ηλεκτρονικής σελίδας. Εκδήλωση προβολής αντιφασιστικού περιεχομένου.
Λεμε ΟΧΙ στην ξενοφοβία! ΟΧΙ στον ρατσισμό! ΟΧΙ στην ομοφοβία! ΟΧΙ στον εθνικισμό!
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ! ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ !
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.