“Έφυγε” ο Κώστας Καπανδρίτης, ταμίας του συλλόγου “Θουκυδίδης Αλιμούσιος”




Την Τετάρτη στις 15:00, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, στον παλιό Άλιμο, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του Κώστα Καπανδρίτη, ταμία του συλλόγου “Θουκυδίδης Αλιμούσιος” και ιδρυτικού μέλους του Συλλόγου Κρητών Αλίμου, που έφυγε χθες από τη ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:

Χθες έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, ένας αγαπημένος φίλος, γείτονας και ενεργό μέλος του Συλλόγου μέχρι το τέλος.
Ο Κώστας ο Καπανδρίτης, ο ταμίας μας ……
Ο Κώστας, ήταν άνθρωπος της προσφοράς. Όλοι στον παλιό Άλιμο τον γνώριζαν και τον εκτιμούσαν όχι μόνον σαν σπουδαίο οικογενειάρχη και καλό γείτονα, αλλά και από την θέση του ως Επιτρόπου στην εκκλησία της ενορίας μας, την Παναγίτσα και για τους αγώνες που έκανε για να αναβαθμιστεί η περιοχή μας .
Εκείνο όμως που πολλοί δεν γνώριζαν γιατί εκείνος δεν ήθελε, είναι ότι πρωτοστατούσε σε δράσεις αλληλεγγύης και βοήθησε αθόρυβα και με όποιο τρόπο μπορούσε πολλούς συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη.
Θερμά συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο την Όλγα που στάθηκε δίπλα του στα δύσκολα με απαράμιλλη αφοσίωση .στα παιδιά του και στα εγγόνια του που λάτρευε.
Καλό σου ταξίδι Κώστα. …….

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ ΑΛΙΜΟΥ, ΚΛΕΑΣ ΜΑΝΝΩΛΑΡΑΚΗ:

Καλό ταξίδι φίλε Κώστα… Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Κρητών Αλίμου, άνθρωπος ευγενής, αξιοπρεπής και έντιμος στη ζωή του. Με πολλά ενδιαφέροντα, πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.