Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη: Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός των παραλιών από τα φερτά υλικά (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ολοκληρώθηκε σήμερα ο καθαρισμός των παραλιών και η απομάκρυνση των φερτών υλικών που είχαν εμφανιστεί στις ακτές της Βούλας τις τελευταίες μέρες μετά τις πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις.

Τα συνεργεία του Δήμου έκαναν περισυλλογή των σκουπιδιών και σήμερα απομακρύνθηκαν από τα σημεία που είχαν τοποθετηθεί.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, είναι σε εξέλιξη από τον Μάιο εργολαβία για τον μηχανικό καθαρισμό των παραλιών και ήδη, σε συνδυασμό με συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας και περιβάλλοντος έχουν γίνει 30 μηχανικοί καθαρισμοί με JCB του Δήμου και το μηχάνημα αμμοκαθαρισμού του εργολάβου σε ελεύθερες παραλίες της πόλης καθώς επίσης και χειρονακτικοί καθαρισμοί σε παραλίες που είναι απροσπέλαστες για τα μηχανήματα.

Οι προγραμματισμένοι καθαρισμοί όλων των ελεύθερων παραλιών της πόλης θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Με ενέργειες του Δήμου απομακρύνθηκε από την θαλάσσια περιοχή της Βάρκιζας ο ιχθυοκλωβός που είχε εμφανιστεί την προηγούμενη εβδομάδα.

 

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη: Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός των παραλιών από τα φερτά υλικά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 07/08/2018 at 12:23 μμ
    Permalink

    Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ …….ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ το πρωτοεφηρμοσε? το επεβαλε εις τους ΟΤΑ? Αυτος που κυνηγησε την αμερικανιδα που πεταξε την γοπα εξω απο το αυτοκινητΟ την αναγκασε και επεστρεψε και την μαζεψε ,,,,,,,,,,συνονοματος γαρ! υπομειδιατε Ε?

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.