Άλιμος: Ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται πραγματικότητα (VIDEO)




stigmiotipo-plirous-othonis-2492016-50917-mm-bmp

Μια χαλαρή βόλτα στην παραλία του Αλίμου, έκαναν ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης και οι συνεργάτες του λίγη ώρα μετά το τέλος της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, που ψήφισε την παραχώρηση και τη διοίκηση του παραλιακού μετώπου της πόλης (21 ψήφοι υπέρ και 1 κατά), από την ΕΤΑΔ Α.Ε., στο δήμο. Μια ιστορική απόφαση αφού το 1972 με συντακτική πράξη της χούντας, οι παραλίες είχαν περάσει στον έλεγχο του κράτους. Λεπτομέρειες για την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και τις τοποθετήσεις όλων των παρατάξεων θα δημοσιευτούν σε επόμενη ανάρτηση στο notia.gr

“Eίμαστε στην παραλία του Αλίμου, δίπλα στο Cine Άλιμος, μόλις τελειώσαμε από το δημοτικό συμβούλιο που αποφασίσαμε την παραχώρηση της παραλίας σε συνεργασία με την ΕΤΑΔ Α.Ε. και κατεβήκαμε να κάνουμε μια βόλτα στον ήλιο¨είπε ο δήμαρχος

“Είναι τόσο ωραία η θάλασσα που θα προτιμούσαμε να έχουμε τα μαγιό για να βουτήξουμε, αλλά υποσχόμαστε προσεχώς να είναι τόσο όμορφα που θα έχουμε τη δυνατότητα και εδώ να κάνουμε μπάνιο.

Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας, στην ουσία είναι μόνο η αρχή αυτό, για όσα θέλουμε να πετύχουμε στο παραλιακό μέτωπο της πόλης μας, αλλά είμαστε σε ένα καλό δρόμο, δουλεύουμε πολύ και θέλω να ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά.

Στέφανος Διαμαντής: “Θα σας πω ότι είπα και στο δημοτικό συμβούλιο: Αν μου έλεγε κάποιος πριν από ένα χρόνο ότι θα γίνει αυτό που αποφασίσαμε σήμερα, θα έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση. Να λοιπόν που ένα όνειρο που παλεύουμε πολλά χρόνια γίνεται πραγματικότητα”.

Εύη Δουδωνή: “Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα, σήμερα όπου ο δήμος έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει κατά το δοκούν αυτό το ωραίο παραλιακό μέτωπο”.

Μαρία Ανανιάδου: “Συγχαρητήρια στον Ανδρέα Κονδύλη τον δήμαρχο μας”.

Αναστασία Σιμητροπούλου: “Μία σοβαρότατη εξέλιξη με πάρα πολλά σκέλη, το βασικότερο είναι ότι είναι παρακαταθήκη για τις νέες γενιές και με σημαντικά οικονομικά οφέλη για όλους τους δημότες μας”.

Μάνος Γαρυφαλάκης: “Σίγουρα είναι μια ιστορική στιγμή, προσωπική καθαρή επιτυχία του δημάρχου και της διοίκησης, είναι καλό που πλέον οι νέοι της περιοχής μας δεν θα χρειάζεται να πηγαίνουν στις δίπλα περιοχές”.

Γεωργία Παπά: “Είναι θρίαμβος για τον δήμαρχο και για όλη την περιοχή, ειδικά για τον Άλιμο τώρα που θα έχουμε τη διαχείριση της παραλιακής έκτασης και θεωρώ ότι το επόμενο βήμα θα πρέπει να είναι προς τη μαρίνα”.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

stigmiotipo-plirous-othonis-2492016-51011-mm-bmp

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.