“Δικαιώνεται πλήρως η σταθερή, αταλάντευτη και ξεκάθαρη θέση μας”




enomenipoli

Την Τετάρτη (21/9) η ολομέλεια της Βουλής με την πρωτοφανή στα χρονικά πλειοψηφία των 260 βουλευτών (καταψήφισαν μόνο το ΚΚΕ και η ΧΑ) ενέκρινε την Σύμβαση Παραχώρησης για την ανάπλαση, αξιοποίηση και ανάπτυξη του εγκαταλειμμένου στη μοίρα του, εδώ και 15 χρόνια, πρ. αεροδρομίου του Ελληνικού.
Ετσι δικαιώνεται πλήρως η σταθερή, αταλάντευτη και ξεκάθαρη προεκλογική και μετεκλογική, θέση της παράταξής μας υπέρ της – υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις – ανάπλασης και ανάπτυξης του πρ. αεροδρομίου Ελληνικού και την δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας, πηγαίνοντας κόντρα στην αντιεπενδυτική ρητορική πολιτικών, δημοσιογράφων και τοπικών παραγόντων, ενώ πολεμήθηκε και από ένα οργανωμένο οικονομικό-δημοσιογραφικό σύστημα που σχεδίαζε με κάθε τρόπο την ακύρωση της συγκεκριμένης επένδυσης..

Οι προϋποθέσεις – απαιτήσεις που έθεσε και θέτει η παράταξή μας για την ανάπτυξη του χώρου έχουν εγκριθεί από τον λαό της πόλης και έχουν γνωστοποιηθεί και αναλυθεί επίμονα και διεξοδικά από τον επικεφαλή της, Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτο, στους αρμόδιους φορείς, αλλά και πρόσφατα στους βουλευτές των αρμόδιων για το θέμα Επιτροπών της Βουλής, ενώπιον των οποίων κλήθηκε να μιλήσει την Τρίτη (20/9).

Η παράταξή μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται, όπως πάντα, σταθερά , επίμονα και αταλάντευτα προς πάσα κατεύθυνση και με κάθε μέσο, για την ικανοποίηση αυτών των προϋποθέσεων – απαιτήσεων που έχει θέσει η δημοτική μας αρχή προς όφελος των πολιτών και του Δήμου.

Καλούμε την κυβέρνηση να επιδείξει αίσθημα υψηλής ευθύνης προκειμένου να υλοποιηθεί η μεγάλη αυτή αναπτυξιακή επένδυση σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της χώρας και τα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα, αφήνοντας στο περιθώριο τους ελάχιστους και χαμένους στα ιδεοληπτικά τους αδιέξοδα, κάθετα αντίθετους σε κάθε έργο ανάπτυξης του τόπου, λαϊκιστές οπαδούς της παράταξης του πρ. δημάρχου και του ιδίου, στους οποίους οι πολίτες έχουν, έτσι κι αλλιώς, γυρίσει οριστικά την πλάτη.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.