Τον πιο όμορφο μήνα του χρόνου υποδέχεται η Νέα Σμύρνη με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στην “Πρωτομαγιά 2026”.

Την αρχή κάνει ο Νίκος Πορτοκάλογλου που επιστρέφει στα γνώριμα γι’ αυτόν “λημέρια” της Πλατείας ανήμερα την Πρωτομαγιά σε μια μεγάλη συναυλία που διοργανώνει ο Δήμος Νέας Σμύρνης με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Το Σάββατο 2 Μαΐου η Παυλίνα Βουλγαράκη συναντιέται με τους φίλους της για να μοιραστεί μαζί τους μουσικές σκέψεις και να ξεδιπλώσει σελίδες της προσωπικής της δισκογραφίας.

Την ίδια μέρα, (Σάββατο 2 Μαΐου) στις 11:00 στον Γαλαξία θα πραγματοποιηθεί Έκθεση Παιδικής Ζωγραφικής με θέμα “Εκεί που ανθίζει η Ειρήνη”. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Δήμος Νέας Σμύρνης και η Παναθηναϊκή Οργάνωση Γυναικών.

Παράλληλα με τις εκδηλώσεις συνεχίζεται μέχρι τις 3 Μαΐου η Έκθεση Βιβλίου στην Πλατεία με την συμμετοχή δεκάδων εκδοτών και χιλιάδων τίτλων.
Ώρα έναρξης των συναυλιών 20:00
Είσοδος ελεύθερη
notia team
Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.
Δείτε όλα τα άρθρα από notia team