«Σφαγείο» στον Άγιο Δημήτριο: Πέταξαν σπασμένους καθρέφτες στο πεζοδρόμιο! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Συγγραφέας
22 Μαρτίου, 2026
1 λεπτό διάβασμα

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανάρτησε αγανακτισμένη κάτοικος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα γυαλιά, κάποια από τα οποία ανήκουν σε σπασμένο καθρέφτη, βρίσκονται εκτεθειμένα στο πεζοδρόμιο, στη συμβολή των οδών Πριάμου και Βάλτου, δημιουργώντας μια άκρως επικίνδυνη παγίδα για περαστικούς, ζώα και εργαζόμενους.

Στην ανάρτησή της, η κάτοικος κάνει λόγο για «σφαγείο», καταγγέλλοντας την «αναισθησία του ανεγκέφαλου» που τα άφησε εκεί.

«Κινδυνεύουν όλοι»

«Θαυμάστε εδώ την αναισθησία του ανεγκέφαλου -ης που τα άφησε εκτεθειμένα. Μαζί με τους ανθρώπους που περνάνε από το σημείο, κινδυνεύουν και τ αδέσποτα που τριγυρνάνε παντού, και φυσικά και οι εργαζόμενοι της καθαριότητας που θ’ αναγκαστούν να τα μαζέψουν», γράφει χαρακτηριστικά.



«Είναι απίστευτη η αδιαφορία ή μάλλον η γαϊδουριά κάποιων που τους νοιάζει μόνο η πάρτη τους. Δεν υπάρχει σωτηρία», καταλήγει με απογοήτευση.

Το περιστατικό αναδεικνύει για ακόμη μια φορά το πρόβλημα της έλλειψης παιδείας και σεβασμού προς τον δημόσιο χώρο και τον συνάνθρωπο, καθώς τέτοιες ενέργειες θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα πολλών.

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας