Ένα ξεσηκωτικό μουσικό πάρτι που θα μας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο ετοιμάζει ο Δήμος Αγίου Δημητρίου.
Την Κυριακή 22 Μαρτίου 2026, στις 19:00, η Πλατεία Άρη Βελουχιώτη θα γεμίσει με ρυθμό, κέφι και αναμνήσεις. Η εκρηκτική Μπέσσυ Αργυράκη και ο διαχρονικός Λάκης Τζορντανέλλι ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια μοναδική συναυλία, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους σε ένα μεγάλο πάρτι αφιερωμένο στις χρυσές δεκαετίες των 60s, 70s, 80s και 90s.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση, που διοργανώνεται από το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου, ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 12 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων, αλλά αναβλήθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες επιστρέφουν για να χαρίσουν στο κοινό μια βραδιά γεμάτη θετική ενέργεια.
Την Μπέσσυ Αργυράκη και τον Λάκη Τζορντανέλλι πλαισιώνουν οι ταλαντούχοι μουσικοί:
- Χρήστος Παπαντωνίου
- Θεόδωρος Τσέλας
- Θεόφιλος Ζώτος
- Παύλος Μπαλατσούκας
- Μαρία Λάρου
“Φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο, πάρτε την παρέα σας και ελάτε να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε όλοι μαζί σε μια γιορτή που υπόσχεται να μείνει αξέχαστη!” αναφέρει σχετική ανάρτηση του Δήμου.
notia team
Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.
Δείτε όλα τα άρθρα από notia team