Δύο τραυματίες ήταν ο απολογισμός νέας άγριας συμπλοκής που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (23/11), στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στη Βάρκιζα,, όταν δύο ομάδες νεαρών ήρθαν στα χέρια και η ένταση ξέφυγε μέσα σε λίγα λεπτά.
Από το επεισόδιο τραυματίστηκαν δύο ανήλικοι Πακιστανοί, ηλικίας 16 και 17 ετών, οι οποίοι φέρουν τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι. Μεταφέρθηκαν στο «Ασκληπιείο» Βούλας, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Ελαφρά τραυματισμένοι είναι και δύο Έλληνες, 16 και 19 ετών, οι οποίοι δέχθηκαν σωματική επίθεση.
Για καταθέσεις οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης οι δύο Έλληνες που δέχθηκαν επίθεση, ένας 16χρονος Βούλγαρος, ακόμη ένας Έλληνας 17 ετών και ένας 18χρονος Αλβανός.
Η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τις αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και να συλλέγουν μαρτυρίες προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της συμπλοκής.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά οκτώ συλλήψεις. Οι εμπλεκόμενοι φέρεται να χωρίζονται σε δύο ομάδες. Στη μία ομάδα ο Βούλγαρος μαζί με τους Πακιστανούς, και στη δεύτερη οι Έλληνες μαζί με τον Αλβανό, ενώ στην υπόθεση ενεπλάκη και ένας 20χρονος Έλληνας. Οι κατηγορίες που τους βαραίνουν αφορούν επικίνδυνη σωματική βλάβη.
notia team
Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.
Δείτε όλα τα άρθρα από notia team