Hλιούπολη: Η ράμπα της συμφοράς και το κοινωνικό μήνυμα του δήμου

Συγγραφέας
9 Σεπτεμβρίου, 2025
1 λεπτό διάβασμα

Αποστομωτική απάντηση με μία φωτογραφία δίνει ένας πολίτης στον δήμαρχο Ηλιούπολης, Στάθη Ψυρρόπουλο με αφορμή ανάρτησή του για τις ράμπες που χρησιμοποιούν άτομα με κινητικά προβλήματα.

Η φωτογραφία δείχνει μία ράμπα της συμφοράς, στην είσοδο του πάρκου της Τσαμαδού που πρόσφατα σύμφωνα με τον Δήμο “μεταμορφώθηκε σε έναν σύγχρονο, λειτουργικό και προσβάσιμο πνεύμονα πρασίνου για τους κατοίκους της περιοχής”.

“Η φωτογραφία είναι από την είσοδο στο πάρκο της Τσαμαδού που έγινε πρόσφατα διαμόρφωση.
Αν εσείς το λέτε ράμπα αυτό το κατασκεύασμα, ειλικρινά λυπάμαι. Και πέραν αυτού δεν υπάρχει ειδικός χώρος για στάθμευση αυτοκίνητου ΑΜΕΑ.
Υπ όψιν, είναι το μοναδικό σημείο για την είσοδο στο πάρκο των αναπηρικών αμαξιδίων” αναφέρει ο Μπάμπης Δάτσιος

Ο ίδιος ο δήμαρχος στην ανάρτησή του παρουσίαζε τις διαφημιστικές πινακίδες του Δήμου, με το μήνυμα: Η ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ – “ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΡΑΜΠΕΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ”



Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας