Ελληνικό: Bίντεο – ντοκουμέντο από την φονική καραμπόλα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης

Συγγραφέας
18 Σεπτεμβρίου, 2025
2 λεπτά διάβασμα

Mία 64χρονη έχασε τη ζωή της και άλλα 3 άτομα τραυματίστηκαν σε φονική καραμπόλα που έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν 3 ΙΧ και ένα ταξί. Όπως φαίνεται και σε βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, ένα ΙΧ, πέφτει με μεγάλη ταχύτητα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου που οδηγούσε η άτυχη γυναίκα.

Στη συνέχεια βγήκε αριστερά, στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε διαδοχικά με το τρίτο ΙΧ και το ταξί.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Ελαφρά τραυματίστηκαν ο 21χρονος οδηγός του πρώτου εμπλεκόμενου οχήματος, ο 22χρονος συνοδηγός και μία ηλικιωμένη γυναίκα, περίπου 70 ετών, που επέβαινε στο ταξί.



Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας:

Μιλώντας στην εκπομπή “Live News” του Mega, ο γιος της 64χρονης αναφέρει:

“Έπαιρνα τηλέφωνο μία ώρα μετά από όταν έγινε (το δυστύχημα) τη μητέρα μου, το βράδυ, και μετά από κάμποση ώρα απάντησε ένας αστυνομικός στο τηλέφωνο και μου είπε ότι είναι στο Ασκληπιείο Βούλας και πήγα κατευθείαν εκεί. Επέστρεφε σπίτι από μία επίσκεψη. Φαίνεται στο βίντεο ξεκάθαρα ότι αυτοί που την τρακάρανε, πέσανε από πίσω της με μεγάλη ταχύτητα, γι’ αυτό και είναι τόσο άδικο. Ήταν πολύ δραστήρια. Ήταν εξαιρετικός άνθρωπος, μόνο προσέφερε, δεν έκανε ποτέ κακό σε κανέναν, ούτε είχε να πει κάτι κακό για κάποιον. Γενικά στον δρόμο οδηγούσε πάντα πολύ ήρεμα και σωστά, δεξιά συνήθως, σχεδόν πάντα. Ποτέ δεν έχει τρέξει. Αυτήν τη στιγμή είμαι σε κατάσταση σοκ”.

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας