Kallithea Run 2025: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 6/4

Συγγραφέας
3 Απριλίου, 2025
1 λεπτό διάβασμα

Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «13ος Αγώνας Δρόμου KALLITHEA RUN 2025» την Κυριακή 642025, θα πραγματοποιηθούν οι κατωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τις ώρες 06.00΄-13.00΄, στην περιοχή Δήμου Καλλιθέας ως εξής:

  • Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Λεωφ. Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ της οδού Χαροκόπου και της Λεωφ. Ποσειδώνος (Παλαιά Παραλιακή) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Λεωφ. Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Φιλαρέτου και Μαντζαγριωτάκη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και Λεωφόρους κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.



Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας