(Αναδημοσίευση ανάρτησης της ZΩΟΦΙΛΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ) Είχαμε καιρό να βρούμε ζώο με τέτοια υποθερμία, δε συνηθίζεται με τίποτα. Ξέραμε ότι είναι θέμα χρόνου και ευχόμασταν να προλάβουμε. Το θερμόμετρο δεν έπιανε καν θερμοκρασία. Κατευθείαν σε θερμοφόρες και κουβέρτα μπας και το σώσουμε.
Κανένα τραύμα εξωτερικό, όλο μέσα στο κορμάκι της συμβαίνει. Ίσως χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, δεν το είδε κανείς. Με την λιγοστή ενέργεια που της είχε μείνει, φώναζε για να σωθεί. Και την άκουσε κάποιος μέσα από ένα φρεάτιο στην οδό Γαβριηλίδου και μας ενημέρωσε. Με τη βοήθεια του Κώστα ξανά, την πιάσαμε και της δείξαμε ότι υπάρχει κάτι ζεστό σ’ αυτό τον κόσμο, η αγκαλιά μας.
Παρακαλέσαμε την κτηνίατρο Ε. να ανοίξει εκτάκτως και ανταποκρίθηκε άμεσα. Μετά από τις πρώτες βοήθειες που χορηγήθηκαν, βρέθηκαν και κάποια σάπια δόντια που θα την ταλαιπωρούσαν καιρό. Θα γίνει άραγε το θαύμα; Θα αντέξει;
*Αν θέλετε να βοηθήσετε στα έξοδα νοσηλείας της Στεφανίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε τον τραπεζικό μας λογαριασμό είτε το paypal με την αιτιολογία “ΓΑΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ”:
Τράπεζα Πειραιώς: 60 4001 0189 237
Όνομα δικαιούχου: Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης
BIC : PIRBGRAA
IBAN GR76 0171 0400 0060 4001 0189 237
Paypal: [email protected]
Οποιαδήποτε δωρεά, δεν έχει σημασία πόσο μικρή ή μεγάλη, πάντα αποδεικνύεται εξαιρετικά χρήσιμη για εμάς.
Για οποιοδήποτε ποσό μην ξεχνάτε να δηλώνετε στην κατάθεση τα στοιχεία σας και το email σας, ώστε να σας στείλουμε ηλεκτρονικά την απόδειξή σας.
Η βοήθειά σας κάνει τη διαφορά!
notia team
Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.
Δείτε όλα τα άρθρα από notia team