Δήμος Βύρωνα: Μπλόκο στις εταιρείες οπτικών ινών που σκάβουν τους δρόμους χωρίς άδεια

Συγγραφέας
8 Οκτωβρίου, 2024
1 λεπτό διάβασμα

(Ανακοίνωση του Δήμου Βύρωνα)

Επειδή παρατηρείται το φαινόμενο εταιρείες οπτικών ινών ή οι υπεργολάβοι τους να εκτελούν εργασίες στους δρόμους του Βύρωνα, χωρίς να διαθέτουν την σχετική άδεια, παρακαλούμε όπως σε περίπτωση που διαπιστώσετε να εκτελούνται τέτοιες εργασίες να ενημερώνετε τον Δήμο (στο τηλέφωνο: 213 2008631) και την Ελληνική Αστυνομία.

Ο Δήμος Βύρωνα δεν έχει χορηγήσει τους τελευταίους μήνες καμία άδεια για επέκταση δικτύου. Μόνες επιτρεπτές αντίστοιχες εργασίες είναι εκείνες για επιδιόρθωση βλαβών ή για συνδέσεις στους δρόμους που ήδη υφίσταται δίκτυο.

Το απαράδεκτο φαινόμενο η πόλη μας να θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, τα οδοστρώματα να γεμίζουν «μπαλώματα» και να καταστρέφονται/αχρηστεύονται τα υπόγεια δίκτυα (ειδικά του ηλεκτροφωτισμού) για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν πρόκειται να επιτραπεί να επαναληφθεί στον Δήμο μας.



Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας