Πληρώνει καλά η ευστοχία του Ναν και του Γκιοκέρες




Μπορεί οι Κυριακές μας να είναι συνυφασμένες με το ποδόσφαιρο, αλλά στη σημερινή δεσπόζει ο τελικός της Ευρωλίγκας κι η επιστροφή του Παναθηναϊκού στη διεκδίκησή της. Νωρίτερα, θα κριθεί μία άνοδος στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στην Ολλανδία, ενώ στην Πορτογαλία ο τελικός Κυπέλλου είναι πολύ δυνατό ντέρμπι.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Αναλυτική αξιολόγηση του elabet casino live

571. Πόρτο – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (19:15)

Για τη φετινή Πόρτο, η 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ ήταν και το αγωνιστικό της ταβάνι. Ο τελικός Κυπέλλου τής προσφέρει τη δυνατότητα να κλείσει τη χρονιά με ένα τρόπαιο και το κίνητρο είναι μεγάλο. Η πρωταθλήτρια Σπόρτινγκ, πάντως, δείχνει εξίσου πεινασμένη για το νταμπλ. Είχε όλη τη χρονιά για πρωταγωνιστή τον Γκιοκέρες (29 γκολ). Δεν έχει σταματήσει καθόλου η ρέντα του φορ της Σπόρτινγκ, μπορεί να σκοράρει και στον επίλογο, πληρώνοντας 2.65.



Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός (21:00)

Παραπάνω από πολλά τα χρόνια που περίμενε ο Παναθηναϊκός να ξαναβρεθεί σε Final Four, αλλά πέρασε στον τελικό και βάσει της προϊστορίας του αυτό σημαίνει και τίτλο. Βέβαια με τη Ρεάλ δεν έχει ξανασυναντηθεί ποτέ σε 4άδα και η Βασίλισσα μοιάζει ανίκητη για μία ακόμη χρονιά, προκαλώντας τρόμο στη ρακέτα. Στην περιφέρεια, πάντως, θα υπάρξουν ευκαιρίες για τον Ναν να σουτάρει και η πιθανότητα να βάλει τουλάχιστον 3 τρίποντα πληρώνει στο ικανοποιητικότατο 2.18.

ΕΠΙΣΗΣ: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.