Παλαιό Φάληρο: Δεκάδες μαθητές πήραν μέρος στο 9ο Ομαδικό Σκακιστικό Τουρνουά




Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με το Τμήμα Παιδείας και Κοινωνικής Αρωγής, την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και τον ΑΓΣ Πρωτοπόρο, διοργάνωσαν την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 το 9ο Ομαδικό Σκακιστικό Τουρνουά για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Παλ. Φαλήρου και συμμετείχαν 74 μαθητές και μαθήτριες από δέκα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου.

Στους αγώνες εφαρμόστηκαν οι κανονισμοί της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας που παρείχε και το υλικό των αγώνων. Την εποπτεία είχε ο Γεώργιος Περιφάνης  δάσκαλος και προπονητής .

Το τουρνουά διοργανώνεται κάθε χρόνο και φέτος την ευθύνη συντονισμού και διοργάνωσης είχε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Χαράλαμπος Παπακωστόπουλος, η Πρόεδρος της  Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Παλ. Φαλήρου  Μαίρη Μπαρούνη  και ο Γιάννης Κοντογιάννης από τον Πρωτοπόρο, οι οποίοι δέχτηκαν και τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο για την άψογη ποιότητα και το επίπεδο της διοργάνωσης.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.