“Μπουγάδα”, το νέο χορευτικό πρότζεκτ της Ηλιουπολίτισσας Χορογράφου Χριστιάννας Σκιαδά Πομόνη




Η Ηλιουπολίτισσα Χορογράφος Χριστιάννα Σκιαδά Πομόνη παρουσιάζει στο “Από Μηχανής Θέατρο” στο Μεταξουργείο για 4 παραστάσεις το νέο της χορευτικό project με τίτλο “Μπουγάδα” βασισμένo στο ομώνυμο βιβλίο – μυθιστόρημα της γνωστής συγγραφέως Αναστασίας Κορινθίου.

Η Χριστιάννα Σκιαδά γνωστή για τις επαγγελματικές της χορευτικές αναζητήσεις, επιχειρεί μέσα από το Σύγχρονο Χορό να ενσαρκώσει το μυθιστόρημα της Αναστασίας Κορινθίου, το οποίο παρουσιάζει τις προσωπικές ιστορίες διαφορετικών ανθρώπων, τις οποίες διηγούνται τα προσωπικά τους ρούχα απλωμένα σε ένα τεντωμένο σκοινί ένα ήσυχο βροχερό βράδυ.

Πρωτότυπο αλλά και με κοινωνικά μηνύματα, το έργο που σκηνοθετεί και χορογραφεί η Χριστιάννα Σκιαδά ερμηνεύουν επί σκηνής οι επαγγελματίες χορεύτριες Βάσια Κολλιού, Ηλέκτρα Βόσσου, Ιωάννα Παπαϊωάννου, Ασημένια Κεσίδου και η μαθήτρια του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Αθηνών Πολύμνια Πομόνη.

Αφηγείται επί σκηνής η επαγγελματίας Ηθοποιός Δάφνη Μαρκάκη.



Φωτογραφία, Βίντεο – Γιώργος Σπανουδάκης, Θανάσης Αθανασιάδης

Κοστούμια – Κατερίνα Μαξιμόβσκαγια

Οπτική επικοινωνία – iskraproject

Παραγωγή; Μαρίνος Πομόνης – Urban Dance Society AMKE

Οι πρόβες και oi auditions πραγματοποιήθηκαν στην αναγνωρισμένη από το Κράτος σχολή χορού της Χριστιάννας Σκιαδά στην Ελευθερίου Βενιζέλου 56 στην Αργυρούπολη.

Ημέρες παραστάσεων 25,26 Μαΐου και 01,02 Ιουνίου 2024.

Εισιτήρια viva more.com

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.