Ανδρέας Koνδύλης: Ρεκόρ συμμετοχών και θεατών στο Alimos Classic Car Sunday 5 (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Όλα τα ρεκόρ έσπασε το Alimos Classic Car Sunday 5, την Κυριακή 26 Μαΐου. Πάνω από 35.000 άνθρωποι απόλαυσαν 250 κλασικά αυτοκίνητα όλων των δεκαετιών και όλων των μοντέλων που είχαν παραταχθεί στον παραλιακό πεζόδρομο της πόλης.

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, στο τέλος του εντυπωσιακού show, δήλωσε:

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνεργάστηκαν για να οργανωθεί αυτή ξεχωριστή ημέρα που θύμιζε μία όμορφη Κυριακάτικη εκδρομή, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Μαστοράκη που έδωσε ρεσιτάλ στην οργάνωση, στη σκηνοθεσία, στον συντονισμό και στο στήσιμο.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις λέσχες και σε όλους τους εκθέτες που ήρθαν και μας προσέφεραν για να θαυμάσουμε τα πολύτιμα αποκτήματά τους και ανανεώνουμε μαζί τους το ραντεβού μας για του χρόνου τον Μάιο. Και βέβαια ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς τους χιλιάδες επισκέπτες από τον Άλιμο και όλο το λεκανοπέδιο που κατεβήκατε στην παραλία μας.



Ήταν ανέλπιστα μεγάλη η προσέλευση, σπάσαμε το ρεκόρ των συμμετοχών με 250 αυτοκίνητα και των θεατών, υπολογίζουμε ότι προσήλθαν πάνω από 35.000 άνθρωποι”.

Ο τυχερός με τον λαχνό 394, κέρδισε τη… Rolls Royce του δήμου Αλίμου, για μία Κυριακή, με σοφέρ και γεύμα για 4 άτομα.

Το βραβείο για το ωραιότερο αυτοκίνητο κέρδισε η Ford Fairlane του 1955

Το βραβείο για το καλύτερο ιστορικό αυτοκίνητο η Mercedes 280 SI του 1970

Το βραβείο για το ωραιότερο Future Classic η Lamborghini του 2005

Δημήτρης Βρεττός, Γιώργος Μακαριγάκης, Νίκος Αλβανός, Ανδρέας Κονδύλης, Τζίνα Αδαμοπούλου, Κωνσταντίνος Ιαβέρης, Στέφανος Διαμαντής, Βασιλική Μιλλούση, Άννα Μύαρη
Οι περιφερειακοί σύμβουλοι, Τζίνα Αδαμοπούλου, Κωνσταντίνος Ιαβέρης και Βασιλική Μιλλούση

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.