Νέες αποκαλύψεις για την οικογενειακή τραγωδία στην Ηλιούπολη




Aπό τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους τόσο οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών όσο και οι ιατροδικαστές, φαίνεται πως απομακρύνεται το σενάριο της ληστείας ή της παρουσίας τρίτου ατόμου μέσα στο σπίτι της μητέρας και του γιου της, στην οδό Θερμοπυλών 2, στην Ηλιούπολη.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι πως ο 36χρονος γιος σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό του και αυτοκτόνησε στο διαμέρισμα που έμεναν στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News ο 36χρονος φέρεται να έκανε χρήση αναβολικών ουσιών για να ενδυναμώσει το σώμα του και εικάζεται αυτό πιθανόν να είχε επιπτώσεις και στην συμπεριφορά του.

Επίσης σύμφωνα με την ίδια πηγή η σορός του 36χρονου βρέθηκε σε ακαμψία, υποδηλώνοντας πως ήταν νεκρός τουλάχιστον 20 ώρες πριν τον βρουν.



Μητέρα και γιος δούλευαν με τηλεργασία στο σπίτι και ο 36χρονος προκαλούσε επεισόδια και, σύμφωνα με τους γείτονες, είχε πολλές προστριβές με την μητέρα του.

Επίσης τα σκισμένα ρούχα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα σύμφωνα με την εκπομπή Live News, παραπέμπουν σε ψυχικό νόσημα. Οι αρχές εξετάζουν ακόμη τα κινητά τηλέφωνα και των δυο καθώς και δείγμα από τα χέρια του γιου για να διαπιστωθεί αν έχει πυροβολήσει εκείνος, ενώ μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει βρεθεί σημείωμα αυτοκτονίας.

Ακόμη ένα δείγμα πως πρόκειται για φόνο και μετά για αυτοκτονία είναι το γεγονός πως στο σημείο που βρέθηκε η καραμπίνα και στο σημείο που βρέθηκε ο 36χρονος πεσμένος υπήρχαν αίματα στους τοίχους. Παραπαίοντας είχε ακουμπήσει στους στοίχους, μέχρι που έχασε τις αισθήσεις του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Αρχικά οι αστυνομικοί που μπήκαν στο διαμέρισμα και εντόπισαν το όπλο μακριά από τις δύο σορούς εξέτασαν την πιθανότητα να βρίσκονται μπροστά στο αποτέλεσμα μιας ληστείας με διπλή δολοφονία.

Όμως στο σπίτι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, δεν έλειπαν χρήματα και κοσμήματα και οι εικόνες μέσα δεν παρέπεμπαν σε καμία περίπτωση σε αιματηρή ληστεία, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί θα στρέφονται στο ενδεχόμενο ο 36χρονος να σκότωσε τη μητέρα του και μετά να αυτοκτόνησε.

Ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σπίτι διαπίστωσε πως προηγήθηκε ο θάνατος της 63χρονης μητέρας και πώς ο θάνατος του 36χρονου γιου της, δεν ήταν ακαριαίος. Όλα δείχνουν πως ο γιος εκτέλεσε τη μητέρα του με καραμπίνα και μετά από ώρες την έστρεψε στον εαυτό του.

Χρειάστηκαν αρκετές ώρες μέχρι να στρέψει την καραμπίνα του πατέρα του, στον εαυτό του. Μετά τον αυτοτραυματισμό του φαίνεται να έφυγε από το σαλόνι που βρίσκονταν το άψυχο σώμα της μητέρας του και να έφτασε στο υπνοδωμάτιο, όπου και τελικά κατέληξε.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.