Με μεγάλη επιτυχία οι Αγώνες Στίβου μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου στη Γλυφάδα




Με τη συμμετοχή εκατοντάδων μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου από σχολεία των Δήμων Γλυφάδας και Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Διασχολικό Πρωτάθλημα Στίβου.

«Είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνησή μας να βλέπουμε τα παιδιά μας από πολύ μικρή ηλικία να συνειδητοποιούν την αξία του “ευ αγωνίσθαι” και της ευγενούς άμιλλας, να κάνουν την όμορφη προσπάθειά τους και να διακρίνονται. Είμαστε πολύ περήφανοι. Συνεχίστε με την ίδια θέληση και το ίδιο μεράκι και εμείς θα είμαστε δίπλα σας να σας στηρίζουμε και να σας καμαρώνουμε», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Οι αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν στο 6ο Δημοτικό Γυμναστήριο Γλυφάδας επί της οδού Ζέρβα, διοργανώθηκαν με πρωτοβουλία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου Γλυφάδας υπό τον Πρόεδρό της Νίκο Παπακώστα και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου 3Β υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Ντούτσουλη. Τον συντονισμό της διοργάνωσης είχε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας Μανώλης Χάντζος.

Παρέστησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Γεωργία Βαμβακερού, Σταύρος Γιακουμάκης, Ορέστης Τσάγκλας, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαίρη Μηλιαρέση και Ελένη Καράχου – Σκούταρη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκος Λεβετσοβίτης και Μαρία Κυριακοπούλου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Αλέξης Στεφανίδης, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Αργυρώ Θεοφιλοπούλου, η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μαρία Καράμπελα – Καραβουσάλη και οι Ολυμπιονίκες Εύη Μωραϊτίδου και Νικόλ Κυριακοπούλου.



Τα αθλήματα ήταν: αγώνες δρόμου ταχύτητας και αντοχής, άλμα εις ύψος, άλμα εις μήκος, vortex (ρίψεις) και σκυταλοδρομίες. Στους συμμετέχοντες δόθηκαν μετάλλια και έπαινοι.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.