Γλυφάδα: Οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους




Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ανήκει στα ταλέντα του 3ου Γενικού Λυκείου, που θα παρουσιάσουν στο Κινηματοθέατρο «Μ.Μερκούρη» το κλασικό έργο της αξεπέραστης Αγκάθα Κρίστι «Απρόσκλητος Επισκέπτης». Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας.

Πρόκειται για μια συγκλονιστική ιστορία αστυνομικού σασπένς, νουάρ ατμόσφαιρας και εξιχνίασης φόνων, ένα έργο με πολλές ανατροπές, από την μετρ του είδους.

Στην πυκνή ομίχλη της Νότιας Ουαλίας, ο Μάικλ Σταρκβέντερ χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και πέφτει σ’ ένα χαντάκι. Εκεί, στη μέση του πουθενά, στην προσπάθειά του να βρει βοήθεια, μπαίνει σε μια απομονωμένη έπαυλη. Στην ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα, τον περιμένει μια έκπληξη: Ένας άντρας είναι νεκρός.

Λίγο πιο πέρα, μ’ ένα περίστροφο στο χέρι, μια όμορφη γυναίκα. Η Λόρα Γουόρικ. Η γυναίκα που παραδέχεται πως δολοφόνησε το σύζυγό της. Ο Μάικλ γοητευμένος από τη νεαρή χήρα, αποφασίζει να τη βοηθήσει και επιχειρούν να κατασκευάσουν από κοινού ένα ακλόνητο άλλοθι. Μήπως, όμως, δεν είναι αυτή τελικά η δολοφόνος; Και, αν όχι, γιατί καλύπτει τα ίχνη του ενόχου; Ένα σπίτι γεμάτο πιθανούς υπόπτους. Θα καταφέρει, άραγε, ο απρόσκλητος επισκέπτης να βρει τον δολοφόνο προτού είναι πολύ αργά;



Η παράσταση και τις δύο βραδιές ξεκινάει στις 7:00 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη. Οι μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου της Γλυφάδας, μαζί με τον Διευθυντή του σχολείου τους Ισίδωρο Γλαβά, τις υπεύθυνες καθηγήτριες Παρασκευή Βέργου, Αικατερίνη Θεοχαροπούλου, Νικολέττα Τασιοπούλου και Θεοδώρα Φλουσκούνη και με την πολύτιμη βοήθεια του Συλλόγου Γονέων του σχολείου τους, θα κάνουν υπέροχο και αυτό το Σαββατοκύριακό μας!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.