Ασκληπιείο Βούλας: Τέθηκε σε λειτουργία η Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας




Σε λειτουργία τέθηκε ακόμη ένα νέο υπερσύγχρονο και απόλυτα λειτουργικό τμήμα, η Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας του Γ.Ν. «Ασκληπιείο Βούλας». Πρόκειται για την αξιοποίηση δωρεάς της «ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ» υπό τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, η υλοποίηση της οποίας έγινε με ταχύτατους ρυθμούς.

Όπως αναφέρει ο διοικητής του νοσοκομείου, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, πλέον, το Τμήμα Επειγόντων του Γ.Ν. «Ασκληπιείο Βούλας» με την τμηματική έναρξη όλων των χώρων του, καθίσταται ένα από τα πλέον σύγχρονα και λειτουργικά στην Ελλάδα – και όχι μόνο. Προσαυξημένο κατά 50% σε συνολική έκταση σε σχέση με πριν, εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, στελεχωμένο με πλήρως καταρτισμένο προσωπικό.



Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Ασκληπιείο Βούλας: Τέθηκε σε λειτουργία η Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας

  • 21/04/2024 at 12:38 πμ
    Permalink

    Συγχαρητήρια στον κ. Μαρτινο και σε κάθε Έλληνα που προσφέρει εκτός από τον επιουσιο σε αρκετούς συμπατριώτες μας και κοινωνικό έργο!!!!!ευτυχώς που υπάρχουν.

    Απαντήστε
    • 21/04/2024 at 5:12 μμ
      Permalink

      Μακάρι να υπαρχουν άνθρωποι σαν τον Κυριο Αθανάσιο Μαρτινο.Του εύχομαι να εχει τα καλύτερα γι αυτες τις δωρεές που εχει κανει μέχρι σήμερα.
      Τασος Λαζιδης

      Απαντήστε
  • 22/04/2024 at 9:04 πμ
    Permalink

    MEGA EFXARISTO GIA ola Pou Exei prosferei Sto dimo mas .O Theos na tou tá steilei tripla GIA na sinexeisei to ergo tou Kai na voithaei to dimo mas Kai olo to kosmo . GOD bless you!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.