Το «Ράδιο Πάντειον», αναζητά παραγωγούς




Το «Ράδιο Πάντειον», η Φωνή του Παντείου Πανεπιστημίου αναζητά τις/τους επόμενες/-νους παραγωγούς του. Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές για οποιοδήποτε μέλος της κοινότητας του Παντείου (προπτυχιακοί-μεταπτυχιακοί φοιτητές, υποψήφιοι διδάκτορες, διδακτικό και διοικητικό προσωπικό).

Ένας Ραδιοφωνικός Σταθμός, πάνω από 100 φωνές που έχουν περάσει από το μικρόφωνό του, πάνω από 90 εκπομπές και χιλιάδες ώρες μουσικής, live καλύψεων, αθλητικών μεταδόσεων, εκπομπών, ρεπορτάζ και μοναδικών στιγμών.

Από τις 4 έως τις 17 Μαρτίου μπορείτε να στείλετε την αίτησή σας και τις ιδέες σας ώστε να γίνετε κι εσείς μέλος της Φωνής του Παντείου Πανεπιστημίου που φέτος τον Απρίλιο κλείνει τα 2 έτη λειτουργίας.

Συμπληρώστε την αίτησή σας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSealhdpIjLZawIx9Aar9QvznxB-FDUAe4gA7sNZZBxEH4xUUg/viewform?fbclid=IwAR1WX3i7NS5ssoh_ZmaF6sMJGHvCoj1HlL1VAWz0b4IBYGsNgukA4k08has&pli=1



Τι είναι το Ράδιο Πάντειον;

Το «Ράδιο Πάντειον» είναι ο διαδικτυακός ραδιοφωνικός Σταθμός του Παντείου Πανεπιστημίου. Αποτελεί μια πρωτοβουλία φοιτητών και των 9 Τμημάτων του ΑΕΙ της Λεωφόρου Συγγρού. Υπεύθυνοι Καθηγητές του είναι ο Σταύρος Καπερώνης και η Αγγελική Γαζή, διδάσκοντες στο Τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού. Σημαντική ήταν η συνεισφορά της Πρυτάνεως, Χριστίνας Κουλούρη, για την δημιουργία και την υποστήριξη  του Σταθμού. Διοικείται από την Ομάδα Παραγωγών τους, δηλαδή τους φοιτητές-ραδιοφωνικούς παραγωγούς του.

Πάνω από 100 φοιτητές έχουν κάνει εκπομπή στο Ράδιο Πάντειον, του οποίο το πρόγραμμα είναι πολυθεματικό, ενώ πολλές από τις εκπομπές είναι διαθέσιμες και στο Spotify.Μέχρι και σήμερα έχει πάνω από 70.000 μοναδικούς ακροατές, δεκάδες live καλύψεις γεγονότων (Φοιτητικές Εκλογές, Εθνικές-Αυτοδιοικητικές Εκλογές, Κινητοποιήσεις Φοιτητικών Συλλόγων κ.α.), ενώ στο δεύτερο του κανάλι, το «Ράδιο Πάντειον Sports» έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 100 live μεταδόσεις ποδοσφαίρου Α΄και Β΄Εθνικής σε 6 διαφορετικές πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αγρίνιο, Γιάννενα και Βόλος). Στην αθλητική συχνότητα μάλιστα μεταδίδονται και αγώνες καλαθοσφαίρισης, όπως αγώνες της Formula 1.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.