Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό oι εγγραφές για το 12ο Kallithea Run




Οι εγγραφές για το 12ο Kallithea Run την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 στην Πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό!
Τον αγώνα διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας με τη συνεργασία του Δήμου Καλλιθέας και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Ο αγώνας περιλαμβάνει τις αγωνιστικές διαδρομές 5 km και 10 km και τον Λαϊκό αγώνα δρόμου 2,5 km και απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, σε αθλητές αλλά και σε όλους τους φίλους του δρομικού κινήματος στο εσωτερικό της χωράς αλλά και διεθνώς.

Το «Kallithea Run» πραγματοποιείται κάθε χρόνο με τεράστια επιτυχία μιας και οι συμμετοχές συνολικά ξεπερνούν τις 3.000! Οι διεθνείς συμμετοχές αθλητών και αθλητριών αλλά και ένας σημαντικός αριθμός εθελοντών καθιστούν τον αγώνα αυτό διεθνή προορισμό με σημαντικά οφέλη για την κοινωνία.

Να τονίσουμε, επίσης, ότι στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης του αγώνα θα έχουμε κοντά μας και φέτος το «Όραμα Ελπίδας» και τα «Παιδικά Χωριά SOS» στηρίζοντας το πολύτιμο έργο τους.



Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω της ιστοσελίδας www.kallithearun.gr και στα γραφεία του Φιλαθλητικού Συλλόγου στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας “Γρ.Λαμπράκης” από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 5.30-7.30 το απόγευμα.

Σε ότι αφορά τις ομαδικές εγγραφές (άνω των 8 ατόμων), οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται πολύ όπως αποστείλουν mail στο [email protected]  προκειμένου να λάβουν την ειδική φόρμα ομαδικών εγγραφών και τις σχετικές πληροφορίες με την έκπτωση.

Να σημειώσουμε ότι θα υπάρξει βράβευση και για τις 3 πρώτες νικήτριες ομάδες (σύμφωνα με την ομαδική βαθμολογία) αλλά και για την πολυπληθέστερη ομάδα!

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε να τρέξουμε μαζί στον αγαπημένο μας αγώνα!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.