Σημάδι σε Γουόκαπ και Σάκα, «μπόμπα» στο 6.00 στην Ιταλία




Προτελευταία αγωνιστική στον Βόρειο όμιλο της Super League 2 και η μεγάλη μάχη γίνεται ανάμεσα στις ομάδες που κυνηγάνε την είσοδο στην 5άδα και τα πλέι οφ. «Φωτιά» και στην Κύπρο, όπου ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ δείχνει να ξεφεύγει και γίνεται μεγάλη μάχη πίσω του για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Επιστροφή στη δράση στο ελληνικό πρωτάθλημα για Περιστέρι bwin και Ολυμπιακό, με ωραία αναμέτρηση κλείνει η 19η αγωνιστική.

242. Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ Β (15:00)

Ο Λεβαδειακός άντεξε στη Λάρισα, πήρε το 0-0 από την ΑΕΛ και διατήρησε τη μεταξύ τους απόσταση των 9 βαθμών, έχοντας όμως ένα ματς παραπάνω. Ο ΠΑΟΚ Β πήρε σημαντική νίκη επί της Κοζάνης την Πέμπτη σε εξ αναβολής ματς και παραμένει στο κόλπο για είσοδο στην 5άδα και συμμετοχή στα πλέι οφ. Αρκετές οι απουσίες του στο σημερινό ματς, φαίνεται να έχει στοχεύσει το τελευταίο κόντρα στη Νίκη Βόλου για βαθμούς. Οι γηπεδούχοι ολοκληρώνουν την κανονική διάρκεια σήμερα και δεν θα ήθελαν να αφήσουν βαθμούς. Έχουν γερό προβάδισμα για τη νίκη, πάμε στο 1 & Over 1,5 σε απόδοση 1.73.

Διαβάστε επίσης: NBA προγνωστικά – Που να ποντάρεις για να πας ταμείο!



5153. Περιστέρι bwin – Ολυμπιακός (20:15)

Τελευταίο ματς για το Περιστέρι bwin η ήττα στον προημιτελικό Κυπέλλου από τον σημερινό του αντίπαλο στις 16/2, έκτοτε μεσολάβησε η διακοπή για τις εθνικές ομάδες και έμεινε ανενεργό. Ο Κυπελλούχος Ολυμπιακός πέρασε… αέρα από τη Λιθουανία, επικρατώντας άνετα της Ζαλγκίρις για την Ευρωλίγκα και πιστοποίησε την πολύ καλή αγωνιστική του κατάσταση. Σε εκείνο το ματς είχε σημαντικές απουσίες (Λαρεντζάκης, Γουίλιαμς-Γκος, Μήτρου-Λονγκ), τις ίδιες έχει και σήμερα. Ο Γουόκαπ «κουβάλησε»« την ομάδα του στη Λιθουανία με εκπληκτική εμφάνιση. Θα χρειαστεί και σήμερα να γίνει κομβικός, θα ποντάρουμε στο Over 9,5 των πόντων του σε απόδοση 1.95.

745. Ομόνοια – Ανόρθωση (20:30)

Σε διπλό… ταμπλό παίζει η Ομόνοια, καθώς μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου και η κατάκτησή του μπαίνει σε πρώτο πλάνο, ενώ διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο και μέσω του πρωταθλήματος. Αντίθετη η κατάσταση για την Ανόρθωση, η οποία αποκλείστηκε από τον Άρη Λεμεσού στο Κύπελλο και το πρωτάθλημα είναι μονόδρομος αν θέλει να παίξει στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν, όμως έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία. Η φιλοξενούμενη θα πρέπει να ρισκάρει και η ευάλωτη άμυνα της γηπεδούχου τής αφήνει αισιοδοξία. Βέβαια δεν μπορεί να αγνοηθεί η καλή κατάσταση της Ομόνοιας. Θα καταλήξουμε στο G/G σε απόδοση 1.80.

964. Ίντερ – Τζένοα (21:45)

Η Ίντερ παίζει… μόνη της στο πρωτάθλημα… Έπιασε τις 8 συνεχόμενες νίκες, στις 4 πιο πρόσφατες σκόραρε από 4 γκολ και η διαφορά που έχει χτίσει από τον ανταγωνισμό είναι διψήφια. Σε καλή κατάσταση -για τα κυβικά της- είναι και η Τζένοα, έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στο τελευταίο δίμηνο (4-6-1) κι έχει αποκτήσει αέρα από την επικίνδυνη ζώνη. Είναι ανταγωνιστική ακόμα και κόντρα σε ανώτερους αντιπάλους, δεν είναι τυχαίο πως αποτελεί την ομάδα που… φρέναρε τελευταία φορά την Ίντερ (1-1 στον πρώτο γύρο). Θα κυνηγήσουμε την έκπληξη και θα ποντάρουμε (με χαμηλή μίζα) στην ισοπαλία, απόδοσης 6.00.

965. Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ (22:00)

Ολοκληρώνουμε με Πρέμιερ Λιγκ. Τελειώνουν οι ευκαιρίες για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και κάθε αγωνιστική που περνάει βρίσκεται και πιο κοντά στον υποβιβασμό στην Τσάμπιονσιπ. Συμπαθητική η εικόνα της κόντρα στη Γουλβς, όμως δεν απέφυγε ακόμα μία ήττα… Η Άρσεναλ πετάει… φωτιές στο πρωτάθλημα, προέρχεται από 6 συνεχόμενες νίκες, σκοράροντας 25 τέρματα σε αυτό το διάστημα. Λίβερπουλ και Σίτι συνέχισαν με νίκες στην αγωνιστική, δεν την παίρνει να αφήσει βαθμούς κόντρα στην ουραγό. Στα… πατώματα όλες οι αποδόσεις υπέρ του φαβορί, θα κυνηγήσουμε γκολ του σούπερ φορμαρισμένου Σάκα, που πληρώνει απόδοση 2.30.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.