Παραλιακή: Πλημμύρισε πάλι λόγω κακής κατασκευής του κεντρικού αποχετευτικού αγωγού της ΕΥΔΑΠ (VIDEO)




Για μία ακόμη φορά πλημμύρισε από ακάθαρτα ύδατα η παραλιακή, στο ύψος του Αλίμου, λόγω της κακής κατασκευής του κεντρικού αποχετευτικού αγωγού της ΕΥΔΑΠ. Από την πίεση που δημιουργήθηκε στον αγωγό, έφυγε το μεταλλικό καπάκι και η Λεωφόρος Ποσειδώνος μετατράπηκε σε ποτάμι.

Χιλιάδες οδηγοί ταλαιπωρήθηκαν, αφού η κίνηση των οχημάτων γινόταν μόνο από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, στο ρεύμα προς Πειραιά, με αποτέλεσμα το μποτιλιάρισμα να ξεκινά από τη Γλυφάδα. “Έχουμε δει το καπάκι να πετάει στον αέρα. Ευτυχώς που δεν έχει προσγειωθεί σε κάποιο αυτοκίνητο, δίκυκλο ή περαστικό” λέει κάτοικος της περιοχής.

Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε το πρόβλημα, βρέθηκαν στο σημείο, ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης με τους αντιδημάρχους, Γιάννη Αντωνάκη, Γιάννη Βέργη και Γιώργο Μακαριγάκη.

“Έχουμε πει πολλές φορές ευθύνη για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Λεωφόρου Ποσειδώνος είναι της Περιφέρειας Αττικής και όχι του Δήμου Αλίμου” είπε ο δήμαρχος “Είναι άδικο να κατηγορείται ο Δήμος για κάτι που δεν ευθύνεται. Επιπλέον, το σημείο πλημμυρίζει από ακάθαρτα ύδατα (αποχέτευση) της ΕΥΔΑΠ, λόγω κακής κατασκευής του κεντρικού αποχετευτικού αγωγού της ΕΥΔΑΠ, κάτω από την παραλιακή”.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.