«Καθάρισε» την ΑΕΚ και ετοιμάζεται για το παιχνίδι – γιορτή με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson!




Πραγματοποίησε το καθήκον του ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών, καθώς η ομάδα του Πάνου Βέργου πέτυχε ακόμη μια επικράτηση στο ελληνικό πρωτάθλημα – αυτή τη φορά απέναντι στην ΑΕΚ – και έφθασε 31 βαθμούς, ενώ πλέον συγκεντρώνει δυνάμεις για ένα παιχνίδι γιορτή, αυτό κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπαντέλ το ερχόμενο Σάββατο (9/3) στις 20:00.

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson – AEK 19-4
Δεύτερη διαδοχική νίκη για τα κορίτσια του Πάνου Βέργου μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και πλέον ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ στρέφει την προσοχή του στο LEN Champions League και συγκεκριμένα στην 5η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, φιλοξενώντας στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου το Σάββατο την κορυφαία ομάδα στον κόσμο, την ισπανική Σαμπαντέλ, σε ένα παιχνίδι-γιορτή για τον σύλλογο που αφήνει ως παρακαταθήκη τη φετινή ευρωπαϊκή του πορεία, η οποία είναι και η παρθενική εκτός συνόρων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alimos Nautical Athletic Club (@alimos_waterpolo)

Από πολύ νωρίς, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson παρότι δεν είχε στη διάθεσή του την Ίλσε Κούλχας, έβαλε τα θεμέλια της νίκης απέναντι στην «Ενωση» και προηγήθηκε με 10-2 στο ημίχρονο, με την διαφορά να αυξάνεται όσο περνούσαν τα λεπτά. Αρκετά γκολ στην αντεπίθεση για την ομάδα του Πάνου Βέργου, που κολύμπησε πολύ και δημιούργησε καλές προϋποθέσεις στην κόντρα.



Πρώτη σκόρερ του αγώνα για ακόμη μια φορά, η αρχηγός του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ, Αλεξάνδρα Ασημάκη, ενώ από τρία σημείωσα οι Ρακιντζή, Κοντογιάννη και Ηρώ Καρυπίδου.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 5-1, 3-1, 6-1

ΑΛΙΜΟΣ  ΝΑΣ BETSSON (Πάνος Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς 1, Κοβάτσεβιτς 2, Ρακιντζή 3, Μελίνα Καρυπίδου 1, Χαλδαίου, Ασημάκη 5, Ζλάτου, Σιγάλα, Μαργαρίτα Μπιτσάκου 1, Βιδάλη, Κοντογιάννη 3, Αρχοντάκη, Ηρώ Καρυπίδου 3, Θεοφανοπούλου.

ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Λάζαρη, Κολιτσοπούλου 1, Κωνσταντοπούλου, Γεωργίου, Μαργαρίτη, Καλαϊτζή, Γκίλλα, Λογοθέτη 1, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου, Λυκοθανάση, Γαλιατσάτου 2, Πουλοπούλου.

Διαιτητές: Γιώργος Θωμάς, Παναγιώτης Γιαννέλλης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Όσα δήλωσαν στο alimoswaterpolo.com μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ η Νεφέλη Κοβάτσεβιτς και η Μαρίσα Ρακιντζή:

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.