Η Μαρία Ξένου τραγούδησε για τους “γερόλυκους” του Αλίμου (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Η Μαρία Ξένου, εντεταλμένη σύμβουλος πολιτισμού και νεολαίας και πρόεδρος της επιτροπής πολιτισμού του Δήμου Αλίμου, ξεδίπλωσε για άλλη μία φορά το ταλέντο της στο τραγούδι, στην κοπή της πίτας της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Καλαμακίου “Αλιμούς”, που έγινε το Σάββατο (2/3/2024), στο “Καπηλειό των Αγγέλων”. Πηγή βίντεο: Δημητρης Βρεττος

“Η Ε.Π.Π1ου Συσ/τος Ν/Π Καλαμακίου ξεκίνησε δυνατά και την νέα χρονιά, όπως άλλωστε μας συνηθίζει τα τελευταία χρόνια και μάλιστα με δύο δράσεις με μεγάλη επιτυχία την ίδια μέρα.

Η 1η , παρουσίαση του έργου του Γρηγόρη Ξενόπουλου του θιάσου “Ονειροδως ” Φιόρο του Λεβάντε ” σε σκηνοθεσία Γιάννη Ιτζεγιαν.

Η παρουσίαση έγινε στο Δημοτικό θέατρο Κάρολος Κουν με ελεύθερη είσοδο και συγκέντρωση τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας και ακολούθησε η δεύτερη Ελληνική βραδιά ” στο κέντρο “Καπηλειό των Αγγέλων”.



Τις εκδηλώσεις τίμησαν για άλλη μια φορά και τους ευχαριστούμε που είναι πάντα δίπλα μας,ο Δήμαρχος Αλίμου κος Ανδρέας Κονδύλης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ κος Στέφανος Διαμαντής , οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Μακαριγάκης και Χρήστος Γκιολιας , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημητρης Βρεττος και Μαρία Ξένου,

Ο πρώην Δήμαρχος Αλίμου Αργυρίου Αργύρης, εκπρόσωπος της ΠΕ Σαρωνικού, τα μέλη και φίλοι της Ένωσης.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον Αρχηγό Βασιάδη Γιώργο και στους Υπαρχηγούς της Ένωσης Άννα Μαραβέλη , Βρεττός Εμμανουήλ καί του μέλους Κόττα Βασίλη για την άψογη οργάνωση!”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.