Γλυφάδα: Δενδροφύτευση ξανά την Κυριακή 10 Μαρτίου στην Αιξωνή




Φυτεύτηκαν 1.500 δέντρα την περασμένη Κυριακή! Άλλα 1.000 θα φυτευτούν την ερχόμενη, 10 Μαρτίου. Ήταν τόση η ανταπόκριση του κόσμου, τόσος ο ενθουσιασμός και το μεράκι διοργανωτών και συμμετεχόντων, ώστε η δράση επαναλαμβάνεται εκτάκτως, στο ίδιο σημείο, στην Αιξωνή πάνω από το γνωστό σε όλους μας «μπαλκόνι», ενώ έχει ήδη προγραμματιστεί και άλλη, για τις 31 Μαρτίου, αυτή τη φορά στη θέση «Πατητήρι».

Ο Δήμος Γλυφάδας, στο πλαίσιο της εκστρατείας δενδροφύτευσης του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», πρασινίζει το βουνό πάνω από την πόλη. «Ελάτε όλοι να αφήσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα στον Υμηττό. Να δώσουμε ζωή στο βουνό μας, να ομορφύνουμε την πόλη μας, να πρασινίσουμε το περιβάλλον», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και απευθύνει ένα τεράστιο «ευχαριστώ» σε όλους όσοι συνδράμουν το σημαντικό αυτό έργο. «Πρώτιστο μέλημά μας είναι να φροντίζουμε, να ποτίζουμε και να συντηρούμε με τον καλύτερο τρόπο τα δέντρα αυτά, που ο καθένας από εμάς φυτεύει με πολλή αγάπη», δεσμεύεται ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Σταύρος Γιακουμάκης.

Το σημείο συνάντησης και την προσεχή Κυριακή είναι το τέρμα της οδού Συνταγματάχου Δαβάκη, στις 11 το πρωί.

Πλησιάζοντας στο σημείο που θα γίνει η δενδροφύτευση, θα υπάρχει σήμανση στους δρόμους, προκειμένου οι εθελοντές να φτάσουν γρήγορα και με ασφάλεια στη δράση.



Το σημείο συνάντησης είναι προσβάσιμο και με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Όσοι επιθυμούν να έρθουν με τα Μέσα, μπορούν να πάρουν το λεωφορείο 154, από το σταθμό μετρό της ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, και να κατέβουν στη στάση 3η ΓΟΥΝΑΡΗ.

Τα δέντρα που θα φυτευτούν θα είναι ανεπτυγμένα, βραδύκαυστα και πλατύφυλλα, και έχουν αγοραστεί από τα έσοδα της καλοκαιρινής συναυλίας του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

To Δειπνοσοφιστήριον Catering θα προσφέρει στο σημείο της δράσης ζεστό καφέ, τσάι και φρέσκο κουλουράκι με τυρί, και το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ θα προσφέρει μπουκαλάκια με νερό.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.