Σφιχτό από όλες τις απόψεις




Με δύο αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία της 25ης αγωνιστικής στην Τουρκία (Μπασακσεχίρ – Καϊσέρισπορ και Μπεσίκτας – Κόνιασπορ), αμφότερες έχουν αυξημένο βαθμό δυσκολίας.

Αφήνω απ’ έξω το πρώτο ζευγάρι και πάω στο δεύτερο. Η Μπεσίκτας δίνει σταθερά μάχη για την 3η θέση, με τα τελευταία αποτέλεσμά της να είναι θετικά. Νίκη στο ντέρμπι με την Τραμπζονσπόρ (2-0), πρόκριση στο Κύπελλο επί της Αντάλιασπορ (2-1), ενώ πήρε και τον βαθμό (0-0) στην Καισάρεια.

Διαβάστε επίσης: Η μεγαλύτερη ποικιλία από δωρεάν φρουτάκια που μπορείς να βρεις online!

Σε κανένα από τα παραπάνω ματς δεν ξέφυγε επικίνδυνα το σκορ, άλλωστε τελευταία φορά που είδαμε ευρύ σκορ σε παιχνίδι της ήταν πριν από ένα μήνα (ήττα 4-0 στο Πεντίκ). Τώρα φυσικά θέλει να χαρίσει χαμόγελα στους οπαδούς της, όμως, θα πρέπει να προσέξει πολύ, μιας και η Κόνιασπορ «καίγεται» για βαθμό ή βαθμούς.



Η φιλοξενούμενη βρίσκεται εδώ και αρκετές εβδομάδες σε θέση υποβιβασμού και αναζητά νίκες, ώστε να μην πάρει τον δρόμο για τη 2η κατηγορία. Κυριαρχεί το άγχος στις τάξεις της, παρότι προέρχεται από οριακή νίκη 1-0 επί της Ανκαραγκουτσού (έχει μάλιστα και 7/8 Under 2,5). Ομάδα που έχει στο… αίμα της το δυνατό παιχνίδι και στο Μπεσίκτας θα κοιτάξει πρωτίστως να μη χάσει. Ακόμη και έναν πόντο να πάρει, κέρδος θα είναι. Δεν αποκλείεται να ρίξει και καμία «ψιλή», προκειμένου να σταματήσει τον ρυθμό των αντιπάλων (συνηθίζουν να τον ανεβάζουν στην έδρα τους). Στα 5 τελευταία της παιχνίδια έχει πάρει συνολικά 11 κίτρινες, κοινώς έχει 2 ανά ματς, ενώ στο ίδιο διάστημα οι «Μαύροι Αετοί» έχουν δεχθεί 15 κίτρινες κάρτες.

«Ταμάμ» για 5 κάρτες πάει το ματς, «ταμάμ» και για χαμηλό σκορ. Το συνδυαστικό πληρώνει κοντά στις 2,5 φορές. Σημειωτέον, πως στον 1ο γύρο είχαμε σκορ 0-2, πέντε κίτρινες και μία κόκκινη κάρτα!

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.