Σοβαρή δοκιμασία για τη Νις εκτός έδρας, θέλει να συνεχίσει το σερί η Κολωνία




Η ανεβασμένη Λυών είναι έτοιμη να βάλει δύσκολα στη Νις, την ώρα που για την Κολωνία φόρμα και προϊστορία ζυγίζονται υπέρ της. Η έδρα είναι αυτή που δίνει μεγάλη ώθηση και στη Γουέστ Μπρομ, ενώ στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ περιμένουμε νίκη με θέαμα για τους «ερυθρόλευκους».

5508. Ολυμπιακός – Περιστέρι (18:00)

Με χαρά επιστρέφει πάντα στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός, αφού από τη Μεγαλόνησο και για το θεσμό του Κυπέλλου ξεκίνησε το σερί τίτλων του πριν 3 χρόνια. Σήμερα θα τεθεί για μία ακόμα φορά αντιμέτωπος με τον εμβληματικό αρχηγό του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος σιγά-σιγά φέρνει την ομάδα των δυτικών προαστίων στο περσινό επίπεδο, παρά το αρνητικό ξεκίνημα στη σεζόν. Θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα έκπληξης απέναντι στο απόλυτο φαβορί το Περιστέρι, πολύ δύσκολο να τα καταφέρει, αλλά μπορεί να συμβάλει σε καλό παιχνίδι, που θα ανεβάσει το σύνολο των πόντων. Ο συνδυασμός 1 & Over 156.5 πόντοι πληρώνει 2.05.

Διαβάστε επίσης: Στοιχηματικές εταιρίες Ελλάδα – Όσα πρέπει να γνωρίζεις!



172. Κολωνία – Βέρντερ Βρέμης (21:45)

Η αλλαγή προπονητή την έχει ωφελήσει, μπορεί να σκοράρει ακόμα με δυσκολία, αλλά η Κολωνία εμφανίζεται αποφασισμένη να τα δίνει όλα εντός γηπέδου, κόντεψε να πάρει διπλό στη Χοφενχάιμ, το έχασε στις καθυστερήσεις. Η Βέρντερ ηττήθηκε μετά από καιρό, χωρίς να είναι κακή, με 1-2 εντός από τη Χαϊντενχάιμ και σήμερα επισκέπτεται μια έδρα όπου αγνοεί τη νίκη πάνω από 10ετία, έχοντας και σοβαρές απουσίες στην άμυνα. Δε μπορούμε να παραβλέψουμε την προϊστορία. Οι γηπεδούχοι έχουν την ευκαιρία για ακόμα ένα σερί θετικό αποτέλεσμα, το combo του 1Χ & Over 1,5 καλύπτει και το ενδεχόμενο ισοπαλίας, πληρώνοντας ικανοποιητικά 1.91.

190. Γουέστ Μπρομ – Σαουθάμπτον (22:00)

«Τρένο» πηγαίνει τον τελευταίο καιρό με τον γνωστό μας Κορμπεράν στον πάγκο η Γουέστ Μπρομ, εκμεταλλευόμενη, κυρίως, την έδρα της. Υπέταξε και την Κάρντιφ χωρίς να δεχτεί γκολ, έχει εδραιωθεί στην πρώτη 6άδα και κοιτά…ψηλότερα. Εκεί βρίσκεται η Σαουθάμπτον, που μπορεί να έχασε στο Μπρίστολ με 3-1, ύστερα από 22 ματς στη λίγκα, αλλά μπορεί να καλύψει την απόσταση από τη 2η Λιντς, έχοντας ματς λιγότερο. Η γηπεδούχος πάντως είναι «σκληρό καρύδι», δίνεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ και αυτό κάνει πολύ ελκυστική τη νίκη της, που με κάλυψη DNB πληρώνει 2.15.

191. Λυών – Νις (22:00)

Μόνο σύνηθες δεν είναι για τη Νις να δέχεται 3 γκολ και μάλιστα στην έδρα της, κάτι που συνέβη, όμως, σε ένα ματς-θρίλερ με τη Μονακό, από την οποία και έχασε 2-3. Σήμερα δοκιμάζεται στην έδρα της Λιόν, με τους γηπεδούχους να παρουσιάζουν οφαθμοφανή βελτίωση στον τρόπο παιχνιδιού τους, αλλά και στη βαθμολογική συγκομιδή.  Μπορεί η απόσταση σε βαθμούς να είναι τεράστια, αλλά το ματς είναι ντέρμπι και οι αποδόσεις ευνοούν τη στήριξη της έδρας, από τη στιγμή που η Νις φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα τελευταία. Με τον άσσο του 2.60.

192. Βιγιαρεάλ – Χετάφε (22:00)

Αμφίρροπο παιχνίδι για Βιγιαρεάλ και Χετάφε στην έδρα της πρώτης, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από σκληρές μάχες το Σ/Κ που πέρασε. Τα «κίτρινα υποβρύχια» έφεραν ακόμα μία ισοπαλία, στην έδρα της Αλαβές, παρουσίασαν ξανά προβλήματα στην αμυντική γραμμή και αναγκάστηκαν να κυνηγάνε στο σκορ, χωρίς να πετύχουν ανατροπή. Η σημερινή αντίπαλος λίγο έλειψε να πληρώσει την επιπολαιότητά της κέρδιζε 2-0 και ισοφαρίστηκε από τη Θέλτα, λυτρώθηκε στο 85΄. Καμία από τις δύο δεν είναι σταθερή, έχουν αμυντικά ζητήματα, αλλά και θέληση για τη νίκη, μπορούν να στηρίξουν το G/G & Over 2,5 που πληρώνει 2.22.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.