Πολιτιστικός Σύλλογος Γλυφάδας «Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ»: Επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας του




Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024, 18:30Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μελίνα Μερκούρη (Ανατολικής Ρωμυλίας 127 – Άνω Γλυφάδα)

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλυφάδας, «Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ», πραγματοποιεί Επετειακή Εκδήλωση Εορτασμού των 20 Χρόνων Λειτουργίας από την ίδρυσή του και της αδιάλειπτης Προσφοράς του στον Άνθρωπο και στον Πολιτισμό.

Στο πλαίσιο αυτής της Επετειακής – Πανηγυρικής  Γιορτής θα γίνει η παρουσίαση της 20ετούς πορείας του Συλλόγου, η παρουσίαση του Επετειακού του Λευκώματος,  η Απονομή Τιμητικών Διακρίσεων και το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ένα πολύ όμορφο «Μουσικοχορευτικό «Σεργιάνι» σε όλη την Ελλάδα, με τίτλο: «Της Αγάπης τ’ όμορφο τραγούδι…  θα’ ρθω απόψε να σας πω…».



Η Μικτή Πολυφωνική Χορωδία του Συλλόγου «ΟΙ ΜΕΛΩΔΟΙ», υπό την μπαγκέτα του Μαέστρου της Σωτήρη Δογάνη και τα Χορευτικά Τμήματα του Συλλόγου (Ακαδημίας και Ενηλίκων), υπό την διδασκαλία και καθοδήγηση του Χοροδιδσκάλου τους Αριστοτέλη Κατσινέλη, θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα γεμάτο χορούς και τραγούδια, σύγχρονου και παραδοσιακού ρεπερτορίου, αφιερωμένα στην «Αγάπη και στον Έρωτα».

«Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ» προσκαλεί, τους φίλους του Πολιτισμού, τα μέλη του – παλιά και νέα-και όλους τους φίλους, που συμπορεύτηκαν μαζί του όλα αυτά τα χρόνια, να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.