Ο “Πήγασος” Αγίου Δημητρίου έκοψε την πίτα του




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) Την Παρασκευη 9 Φεβρουαρίου, στην κατάμεστη αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», στο Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου, ο ΓΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Οικονόμου Βασίλειος , οι Αντιδήμαρχοι Αθλητισμού και Οικονομικών κ. Μπούρης Ευάγγελος και Μπάντος Ιωάννης , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σταυρόπουλος Κωνσταντίνος , ο Δημοτικός Σύμβουλος Υπεύθυνος Δημοτικής Αστυνομίας κ. Καραϊσκάκης Μιχάλης , ο Διευθυντής Γραφείου Δημάρχου κ. Ζωίλης Παντελής , ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. Βόσσος Θεόδωρος ,ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ κ. Πάππας Δημήτρης, το μέλος του ΔΣ ΣΕΓΑΣ και Δημοσιογράφος κ. Τσώνης Νικόλαος , ο Υπεύθυνος Εθνικών Ομάδων ΣΕΓΑΣ κ. Ματάκης Στέφανος , το μέλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. Μινόπουλος Ιωάννης , η Αναπληρώτρια Καθηγητρια ΤΕΦΑΑΑ κα Αργειτάκη Πολυξένη , ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ κ. Παπατριανταφύλλου Γιώργος , ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης ΝΕΑ ΠΝΟΗ κ. Πρεκετές Χρήστος , ο πρώην Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Σταματάκης Θεόδωρος , η πρώην Πρωταθλήτρια Στίβου κα Τσίρμπα Μαρία , η συγγραφέας και μέλος της ΔΗΜΤΟ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ κα Καβακιώτου Βιργινία , τα μέλη της παράταξης ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ κα Γιαννακοπούλου Ελένη και κ. Μπεκρής Κώστας.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι διακριθέντες αθλητές/αθλήτριες του συλλόγου κατά το έτος 2023.

Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στην κα Παναγιωτοπούλου Βασιλική για την πολυετή προσφορά της στον ελληνικό αθλητισμό και στον πρώην πρωταθλητή και κάτοχο μέχρι σήμερα του Πανελληνίου ρεκόρ στον Μαραθώνιο κ. Ανδριόπουλο Σπύρο για τις επιτυχίες του στον Κλασσικό Αθλητισμό.



Το τμήμα Ρίψεων του συλλόγου μετά της προπονήτριάς του απένειμε αναμνηστικό αγαλματίδιο στο νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αγίου Δημητρίου κ. Μαμαλάκη Στέλιο και του ευχήθηκαν καλή θητεία και δύναμη στο έργο του.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Τζατζιμάκη Μάνο , ο οποίος μετέδωσε την αγάπη του για τον αθλητισμό μέσα από μια μοναδική παρουσίαση της εκδήλωσης , η οποία χειροκροτήθηκε θερμά από τους παρευρισκόμενους!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.