Μπορούσια, αλλά στο… 2.22!




ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Η Ντόρτμουντ υπέπεσε σε γκέλα την προηγούμενη αγωνιστική, μένοντας στο 0-0 με τη Χάιντενχαϊμ. Ματς χωρίς γκολ είναι η εξαίρεση στον κανόνα στα παιχνίδια της Μπορούσια. Ενδεικτικά στα 3 που προηγήθηκαν σκόραρε 10 φορές. Συμβαίνουν και αυτά… Απόψε έχει όλες τις προϋποθέσεις υπέρ της για να επιστρέψει ο… κανόνας. Εκπληκτική παράδοση έχουν οι Βεστφαλοί όποτε αγωνίζονται ημέρα Παρασκευή (σερί 26-9-0), αλλά και στις τελευταίες υποδοχές της Φράιμπουργκ (σερί 14-1-0).

Διαβάστε επίσης: Οδηγός πόκερ για να κερδίζεις όλους σου τους αντιπάλους!

Πάμε και στους φιλοξενούμενους, που κυνηγάνε την είσοδο στην εξάδα για να παίξουν στην Ευρώπη και την επόμενη σεζόν. Εντοπίζεται (μεγάλο) πρόβλημα στην άμυνα. Στα τρία τελευταία ματς δέχθηκαν 8 γκολ, μόνο στο ένα κατάφεραν να πετύχουν παραπάνω από την αντίπαλο και να πάρουν τη νίκη (3-2 τη Χόφενχαϊμ), δεν θα είναι πάντα εύκολο αυτό.



Μάλιστα, απόψε έχουν σημαντικές απουσίες στα μετόπισθεν και παράδοση… βουνό κόντρα στην Ντόρτμουντ όπως αναφέρθηκε, με τεσσάρα και πεντάρες στις τρεις πιο πρόσφατες επισκέψεις στο «Signal Iduna Park».

Αναμενόμενες τιμές για τον άσο, ακόμα και σε συνδυασμό με το over δεν ανεβαίνει πάνω από τον διπλασιασμό. Αν όμως προσθέσουμε στο Bet Builder* να ανοίξει το σκορ από το πρώτο ημίχρονο τότε εμφανίζονται… τρία δυάρια.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.