Κόκκινη έγινε η βραδιά των ερωτευμένων στη Γλυφάδα




Κόκκινη έγινε η βραδιά των ερωτευμένων στη Γλυφάδα, με εκατοντάδες μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς, ζωντανή μουσική και ερωτικά τραγούδια από την “πριγκίπισσα της αγάπης” Ιωάννα Σεβοπούλου, με ρομαντική διάθεση και ενθουσιασμό, με τον κόσμο να έχει κατακλύσει τον “Δρόμο των Ποιητών” στο κέντρο της πόλης. Οι νότες μπερδεύονταν με τους στίχους που έλαμπαν στις φωτεινές πινακίδες του πεζόδρομου, ο καιρός άριστος για την εποχή και ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου να απολαμβάνει τη διοργάνωση που είχε την ιδέα να καθιερώσει πριν από τρία χρόνια στην πόλη και να σιγοτραγουδάει μέσα στον κόσμο που παρακολουθούσε την ερμηνεύτρια.

“Είναι για όλους μας μεγάλη ανάσα να μπορούμε να συμμετέχουμε σε τόσο όμορφες εκδηλώσεις. Το διήμερο αυτό, μας έδωσε χαρά, μας γέμισε ζεστασιά, είναι κάτι που το αγαπάμε πάρα πολύ και το περιμένουμε κάθε χρόνο. Πέρα από τα μεγάλα έργα υποδομής που γίνονται στην πόλη μας, δίνουμε έμφαση και σε τέτοιες εκδηλώσεις, που ενισχύουν τις μεταξύ μας σχέσεις και μας γεμίζουν ζεστασιά”, τόνισε ο κ. Παπανικολάου.

Τον συντονισμό των διήμερων εκδηλώσεων είχε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Στέλιος Κουρουπάκης. Στη διοργάνωση, που ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης και ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με τη δίωρη συναυλία της ταλαντούχας ερμηνεύτριας Ιωάννας Σεβοπούλου, έπαιξαν πιάνο και τραγούδησαν σπουδαστές και καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας, ενώ ο δρόμος διακοσμήθηκε με υπέροχα κόκκινα μπαλόνια, τα οποία χθες βράδυ πήραν μαζί τους οι παρευρισκόμενοι, για να τα χαρίσουν, να τα κρατήσουν, να βάλουν σπίτι τους μια αγαπησιάρικη καρδιά από τη Γιορτή του Έρωτα. Και του χρόνου. Πηγή: iglyfada.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.