Κορωπί: Εφιάλτης για τους κατοίκους ο εκκωφαντικός θόρυβος από τις απογειώσεις των αεροσκαφών (VIDEO)




(Tου Βάιου Σύρρου) Σπάει τα τύμπανα πλέον ο εκκωφαντικός θόρυβος από τις συνεχείς απογειώσεις αεροσκαφών του «Ελ. Βενιζέλος» που κυριολεκτικά περνάνε πάνω από τα σπίτια του Κορωπίου!
Υπάρχουν μάλιστα μετρήσεις που δείχνουν ότι η ηχορύπανση ξεπερνά και τα 85 ντεσιμπέλ (dB), όριο απόλυτα απαγορευτικό για κατοικημένες περιοχές!!!
Δεκάδες απογειώσεις που γίνονται καθημερινά τους τελευταίους τουλάχιστον τρεις μήνες με τρόπο καταχρηστικό από τα χαράματα μέχρι αργά το βράδυ, με τη χρήση ενός μόνο διαδρόμου.
Χωρίς να παραβλέπει κανείς και την παράλληλη ατμοσφαιρική – περιβαλλοντική ρύπανση καθώς πολλές τιμές συγκεκριμένων ρύπων είναι με σταθερή αύξηση, πολύ πάνω από τα επιτρεπτά όρια.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης έχει ήδη ενημερώσει με δύο επιστολές το γραφείο του Πρωθυπουργού, ενώ όπως μάθαμε, υπήρξε και έντονο διάβημα διαμαρτυρίας προς τη διοίκηση του αεροδρομίου “Ελ. Βενιζέλος” ώστε να δοθεί άμεσα λύση στο τεράστιο αυτό πρόβλημα για τους κατοίκους της πόλης. Όπως φαίνεται μάλιστα όλα πλέον είναι ανοιχτά εάν δεν υπάρξει άμεση συμμόρφωση από πλευράς αεροδρομίου, με το Δήμο να προετοιμάζεται, πέρα από τη νομική οδό και για δυναμικές κινητοποιήσεις.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.