Καλλιθέα: «Πάρε τον πατέρα σου, να έρθει να τον σκοτώσουμε» (VIDEO)




Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ανήλικους δράστες έπεσε ένα 13χρονο παιδί στην Καλλιθέα.

Το θύμα μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον δημοσιογράφο, Βαγγέλη Γκούμα, και αποκαλύπτει ότι είχε στοχοποιηθεί από συγκεκριμένους μαθητές με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αλλάξει σχολείο.

«Κατεβαίνω από το φροντιστήριο και με πλησιάζουν 4 άτομα και μου λένε τι φέρνεις τον πατέρα σου, τι κρύβεσαι. Εγώ του λέω δεν κρύβομαι. Μου λέει τι φέρνεις τον πατέρα σου, μου λέει φερ’ τον τώρα γιατί θα τον σκοτώσουμε… Ναι είχα λίγο φοβηθεί γιατί έλεγα τι γίνεται;», είπε ο 13χρονος.

Στη συνέχεια επιχείρησε να βγάλει το κινητό του για να καλέσει τον πατέρα του. Τότε προσπάθησαν να του το αρπάξουν.



«Του ζητήσανε να τον πάνε κάπου απόμερα, να τον τραβήξουν από την πλατεία και τους είπε όχι. Τον περιμένανε όταν τελείωσε το φροντιστήριο του το παιδί και δεν πήγε, τους είπε όχι και τον χτυπήσανε μέσα στην πλατεία», είπε ο πατέρας του 13χρονου.

Ο 13χρονος είχε δεχτεί επίθεση άλλες δυο φορές. Μάλιστα αναγκάστηκε να αλλάξει σχολείο προκειμένου να αποφύγει το bullying και τον ξυλοδαρμό.

Ο 13χρονος είχε δεχτεί άλλες δυο επιθέσεις – Αναγκάστηκε να αλλάξει σχολείο

«Είχα κάνει νέο κούρεμα. Με βρίζανε, με βαράγανε, με φτύνανε και όλο αυτό γινόταν πριν μια εβδομάδα και δεν ήξερα τι να κάνω…» λέει χαρακτηριστικά στην κάμερα του Star.

«Την πρώτη φορά του ζήτησαν 5 ευρώ για να μην τον χτυπήσουνε. Τους τα έδωσε και πήρε η διευθύντρια του σχολείου τον πατέρα του παιδιού που το έκανε και τα πήγε ο πατέρας και τα έδωσε στον γιο μου» πρόσθεσε ο πατέρας. Τότε εκδηλώθηκε η δεύτερη επίθεση εναντίον του παιδιού.

«Έρχεται και μου λέει πάμε να μιλήσουμε. Εγώ ο βλάκας το πίστεψα. Πάμε και μου δίνει δυο σφαλιάρες στο αφτί και στη μύτη, μου μάτωσε η μύτη και μετά είχα προβλήματα στο αφτί» αναφέρει ο 13χρονος και προσθέτει ότι ζούσε μία κόλαση σε εκείνο το σχολείο γι’ αυτό και άλλαξε.

«Δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί αυτοί είναι πολλοί, είναι πολλά άτομα κι εγώ είμαι ένας. Και στο νέο σχολείο είναι πιο ωραία, δεν έχει τέτοια αγόρια σαν αυτούς».

Ο νεαρός μαθητής το μόνο που ζητάει είναι να μπορεί να πηγαίνει με ασφάλεια στο σχολείο του.

«Εγώ θέλω να πηγαίνω σχολείο κανονικά, δε θέλω να παίζω ξύλο, δε θέλω να κάνω τίποτα από τα κακά πράγματα και τέτοια. Απλά θέλω να πηγαίνω σχολείο γιατί σχολείο είναι για να μαθαίνεις γράμματα δεν είναι το σχολείο μέρος για να παίζεις ξύλο και να μαχαιρώνεις παιδιά». 

Ένας από τους νεαρούς που εμπλέκονται, είχε επιχειρήσει να επιτεθεί ακόμα και στον πατέρα του 13χρονου όταν πήγε να ζητήσει το λόγο που ζητούσαν χρήματα από το παιδί για να μην το σκοτώσουν…

«Πάω TAE KWO DO, πάω αρκετά χρόνια και μπορούσα να κάνω κάτι αλλά δεν θέλω να το κάνω αυτό – Γιατί αυτό; – Γιατί δεν μου επιτρέπει ο πατέρας μου, δεν σηκώνω χέρι εγώ σε άλλα παιδιά» τόνισε ο 13χρονος. 

Η μητέρα του 13χρονου πήρε το χτυπημένο παιδί και πήγαν μαζί στο αστυνομικό τμήμα όπου υπέβαλαν μήνυση κατά των δραστών. 
 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.