Η κοπή της πίτας του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.




Σε μια λαμπρή τελετή, γεμάτη από πάθος και συγκίνηση ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, βραβεύοντας παράλληλα πλήθος αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα.

Το παρόν στην κατάμεστη αίθουσα της Λεοντείου Σχολής έδωσε ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Γιώργος Κουτελάκης, το σύνολο των Αντιδημάρχων της πόλης και η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων, ενώ επίσης παρέστησαν εκπρόσωποι της πολιτικής και της αθλητικής ηγεσίας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. Θοδωρής Ντάντος ο οποίος αναφέρθηκε στις τεράστιες δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει Σύλλογος, οι οποίες ωστόσο ξεπερνιούνται η μία μετά την άλλη «με σκληρή και μεθοδική δουλεία όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Τους άρρηκτους δεσμούς της πόλης με τον Πανιώνιο επισήμανε ο Γ. Κουτελάκης τονίζοντας: «Από την 1η Γενάρη ο Δήμος επιστρέφει δίπλα στον Πανιώνιο χωρίς φοβίες, χωρίς επιφυλάξεις, επιστρέφει επί της ουσίας. Ο Δήμος συμπαραστέκεται στον Πανιώνιο για να μεγαλουργήσουμε όλοι μαζί. Είναι θέμα της κοινωνίας και της πόλης μας».



Κορυφαία στιγμή της βραδιάς ήταν η βράβευση του εμβληματικού Φάνη Χριστοδούλου, ενώ επίσης βραβεύτηκαν αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών σε στίβο, ενόργανη, κολύμβηση, βόλευ, πόλο, επιτραπέζια αντισφαίριση και άλλα αθλήματα

Μοναδική ήταν η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν δεκάδες Πάνθηρες οι οποίοι με τραγούδια, ιαχές και χειροκροτήματα συνόδευσαν τις βραβεύσεις και τις ομιλίες των επισήμων.

Την εκδήλωση τίμησαν ανάμεσα σ’ άλλους με την παρουσία τους η υφυπουργός Σοφία Βουλτεψη, οι βουλευτές Τάκης Θεοδωρικάκος, Άννα Καραμανλη, Παύλος Χρηστίδης, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος, ο τ. Προεδρος του Ερασιτέχνη και παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Μίλτος Λαζαρίδης σύσσωμο το ΔΣ τού Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πανιωνίου κ.α.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.