Ηλιούπολη: Τρία τροχαία σε 3 ημέρες στη διασταύρωση – καρμανιόλα (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Τρία τροχαία μέσα σε 3 μέρες στη διασταύρωση των λεωφόρων Ηρώων Πολυτεχνείου και Πεντάρη, στην Ηλιούπολη! Το σοβαρότερο έγινε την Παρασκευή (9/2) όταν φορτηγό πήρε από κάτω ένα μοτοποδήλατο. Ευτυχώς ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του.

Η ανάρτηση του Νίκου Αρβανίτη που έχει βαρεθεί να καταγράφει τροχαία στη διασταύρωση καρμανιόλα της πόλης:

Το τροχαίο της Πέμπτης (8/2)

Νικος Αρβανίτης
21 ώρ.  · 
Ζητείται ελπίς!!! Πέμπτη βράδυ στις 10.00
Ευτυχώς όλοι είναι καλά.
Ηρώων Πολυτεχνείου και Παύλου Πεντάρη.

Το τροχαίο της Τετάρτης (7/2)



Νικος Αρβανίτης
2 ημ.  · 
Τα νέα της Τετάρτης 7/2/24. ‘Ατυχος ο κύριος με το BMW που κατέβαινε και βρήκε το van μπροστά του. Τυχεροί οι πελάτες του van που είχαν κατέβει λίγο πριν και ακόμη μεγαλύτερη τύχη το ότι, εκείνη τη στιγμή δεν περίμενε κάποιος στο φανάρι να περάσει απέναντι, γιατί θα τον συνέθλιβε.
Κύριε δήμαρχε δεν έχετε αντιληφθεί μετά από τόσα χρόνια (όχι σαν δήμαρχος, αλλά σαν πολίτης) ότι οι πιό πολλές υποσχέσεις υπηρεσιακών παραγόντων παραμένουν μόνο υποσχέσεις;
-Εσείς σαν δήμαρχος και σαν δημοτική αρχή δεν θα έπρεπε να κάνετε κάποιες (έστω μικρές) παρεμβάσεις αφού γνωρίζετε πόσο σοβαρό είναι το θέμα, άσχετα με την περιφέρεια, ώστε να καταλάβουν ότι δεν έχουμε το χρόνο με το μέρος μας;
– Ο συγκοινωνιολόγος που έχει αναλάβει να κάνει την μελέτη, σας την έχει υποβάλει; Αν ναι και τη θεωρείται σοβαρή, δεν θα έπρεπε να εφαρμόσετε τα απλούστερα αυτής αγνοώντας την περιφέρεια; Αν δεν την έχει υποβάλει, μήπως θα έπρεπε να τον πιέσουμε και αυτόν και στην τελική ας την αναλάβει κάποιος άλλος αν αυτός αδυνατεί.
– Σας ενημερώνουμε επίσης ότι μετά από επαφή που είχαμε σήμερα με την περιφέρεια, μας ζήτησαν πάλι στοιχεία γιά να τα μεταβιβάσουν στον εντεταλμένο σύμβουλο. Απ’ ότι καταλαβαίνετε δηλαδή , δεν έχει κινηθεί κάτι στην περιφέρεια.
Και κλείνοντας να σας ενημερώσουμε ότι από την πρωτοχρονιά και μετά, έχουν γίνει αρκετά ακόμη ατυχήματα, αλλά ευτυχώς ήταν μικρής κλίμακας. Δεν θα είμαστε όμως πάντα τυχεροί….

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.