Διατηρείται στο κόλπο του τίτλου η Χιρόνα, ξυπνάει η Μίλαν




Στη σέντρα τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στην Ισπανία, η Χιρόνα θέλει να διατηρηθεί ζωντανή στην κούρσα του τίτλου για να το καταφέρει αυτό, πρέπει να επικρατήσει της ντεφορμέ Σοσιεδάδ. Η Μίλαν στη Σέριε Α, ψάχνει άμεση επιστροφή στις νίκες, μετά την γκέλα με την Μπολόνια την προηγούμενη αγωνιστική.

225. Μπάγερν – Γκλάντμπαχ (16:30)

Εκκίνηση με Μπουντεσλίγκα, όπου η Μπάγερν δεν μπορεί να δείξει ανταγωνιστική φέτος. Μάλιστα τώρα αντιμετωπίζει την Γκλάντμπαχ η οποία κάθε χρόνο της βάζει δύσκολα. Συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι μετράνε 10 νίκες στα 25 τελευταία με τους Βαυαρούς. Η ομάδα του Τούχελ μάζεψε καλές απουσίες σε όλες τις θέσεις και αυτό σίγουρα θα την επηρεάσει στο αγωνιστικό της πλάνο. Αρκετά ευάλωτη η άμυνα της ούτως ή άλλως, αξίζει να κυνηγήσουμε τον συνδυασμό αμφίσκορου και Over 2,5 στο 1.87.

Διαβάστε επίσης: Η μεγαλύτερη ποικιλία με νέα και κλασικά φρουτάκια δωρεάν στο ίντερνετ!



331. Βόλος – Παναιτωλικός (17:30)

Το μεγάλο ντέρμπι της Σούπερ Λιγκ είναι αύριο, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Ωστόσο η αγωνιστική ανοίγει με δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σήμερα. Με αυτή του Βόλου θα ασχοληθούμε. Ο Παναιτωλικός μεσοβδόμαδα πανηγύρισε μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία του, αποκλείοντας τον ΟΦΗ. Είναι δεδομένο ότι θα βγάλει κούραση, ενώ ο Βόλος δυνάμωσε σημαντικά με τις τελευταίες μεταγραφές. Πιο κοντά στη νίκη οι γηπεδούχοι, αλλά ο Παναιτωλικός καίγεται για βαθμούς έχοντας ως στόχο την παραμονή, παίζουν ανοιχτά και οι δύο, μπορούμε να κυνηγήσουμε το combo 1Χ και Over 1,5 στο 1.91.

346. Φροζινόνε – Μίλαν (19:00)

Η Μίλαν στο 83′ έκανε το 2-1 με την Μπολόνια και φάνηκε να φτάνει στο σημαντικό τρίποντο. Ωστόσο η φιλοξενούμενη την πρόσφερε μεγάλη ψυχρολουσία με την ισοφάριση στο 92′. Είναι ευνόητο πως απόψε θα ψάξει αντίδραση, θέλοντας να ξεχάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτή την γκέλα. Σαφώς χαμηλής δυναμικής ομάδα η Φροζινόνε, ωστόσο παίζει ανοιχτά και επιθετικά, ειδικά μπροστά στο κοινό της, οπότε καταλήγουμε στο διπλό με το Over 2,5 στο 2.30.

349. Σέφιλντ Γιούν. – Άστον Βίλα (19:30)

Η Σέφιλντ το πάλεψε για τα καλά την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, αλλά για ακόμα ένα ματς έμεινε με άδεια χέρια, χάνοντας με 3-2. Από την στιγμή που δεν μπορεί να επικρατήσει σε τέτοια παιχνίδια, η επιστροφή στην Τσάμπιονσιπ είναι σχεδόν βέβαιη. Η Άστον Βίλα δεν ήταν σοβαρή στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ. Τώρα θα ψάξει για αντίδραση, έχει το ρόστερ για να επιστρέψει στα τρίποντα, κόντρα σε ένα αρκετά υποδεέστερο σύνολο, κρατάμε το διπλό με το Over 1,5 στο 1.91.

389. Χιρόνα – Σοσιεδάδ (22:00)

Εδώ που έχει φτάσει η Χιρόνα, οφείλει να παλέψει μέχρι τέλους για τον τίτλο με τη Ρεάλ. Αν δεν το καταφέρει αυτό, τουλάχιστον να μείνει στην πρώτη τετράδα, για να πάρει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Και για τις δύο περιπτώσεις, πρέπει να κερδίσει όσα περισσότερα ματς γίνεται, ειδικά στην έδρα της. Είναι ουσιαστική και αντιμετωπίζει απόψε μια Σοσιεδάδ που είναι ντεφορμέ και έχει μαζέψει καλές απουσίες. Εφτάψυχη δείχνει μέχρι στιγμής, μπορεί να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα των φιλοξενούμενων, φυσική επιλογή ο άσος στο 2.20.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.