Έρχεται το 4ο Panda Tournament “Ιάσονας Πανταζής”




O Δήμος Παλαιού Φαλήρου και το τμήμα υδατοσφαίρισης του ιστορικού αθλητικού συλλόγου Α.Ο.Π.Φ συνδιοργανώνουν το 4ο τουρνουά υδατοσφαίρισης  PANDA TOURNAMENT  “Ιάσονας Πανταζής” κατηγορίας Μίνι Παίδων Κ13, υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης.

Από την Παρασκευή 16 μέχρι και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου οι ομάδες: Α.Ο Παλαιού Φαλήρου, Α.Ν.Ο.Γλυφάδας, Γ.Σ. Περιστερίου, Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ., Ν.Ο.Βουλιαγμένης, Ν.Ο. Πατρών, Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. , Παναθηναϊκός Α.Ο. θα αγωνιστούν στην πισίνα του Αθλητικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου, αποδεικνύοντας πως η μνήμη του συναθλητή τους Ιάσονα θα τους εμπνέει, θα τους δυναμώνει και θα τους εμψυχώνει, όπως πάντα έκανε και ο ίδιος.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και ο Πρόεδρος του ιστορικού Α.Ο..Π.Φ.  Νίκος Δέτσης, επιδιώκοντας να τιμήσουν τον Ιάσονα, αναπόσπαστο κομμάτι του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου, συγκινημένοι ανακοινώνουν, ότι ο  Α.Ο.Π.Φ  θεσμοθετεί δύο υποτροφίες στο όνομα “Ιάσονας Πανταζής” .

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Α.Ο.Π.Φ. Νίκο Δέτση σημειώνοντας: ” Η κίνησή σας αυτή αυταπόδεικτα αναδεικνύει την αξία του ιδεώδους του αθλητισμού. Η οικογένεια του Ιάσονα κι εγώ προσωπικά σας ευχαριστούμε που αποδείξατε πως ό,τι αγαπάμε βρίσκεται μέσα μας”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.