Έπαθε και έμαθε ο Παναθηναϊκός, σκοράρουν στο Μάντσεστερ




Οι ημιτελικοί του Κυπέλλου στο μπάσκετ είναι αυτοί που ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα. Ο Παναθηναϊκός έχοντας χάσει πρόσφατα από τον Άρη στο ΟΑΚΑ, δεν θέλει να επιτρέψει την παρέα του Τολιόπουλου να φτάσει στη δεύτερη νίκη. Στο ποδόσφαιρο, η απρόβλεπτη Τσέλσι δείχνει ικανή να βάλει δύσκολα στη Μάντσεστερ Σίτι.

232. Ατλέτικο Μαδρίτης – Λας Πάλμας (15:00)

Η Ατλέτικο γνώρισε την ήττα στο τελευταίο της ματς, από τη Σεβίλλη εκτός έδρας. Μοιραία θα ψάξει για αντίδραση σήμερα, ωστόσο μεσοβδόμαδα ακολουθεί απαιτητικό ματς με την Ίντερ για το Τσάμπιονς Λιγκ, συνεπώς ο κόουτς Σιμεόνε θα προβεί σε κάμποσες αλλαγές στην αρχίκή σύνθεση. Η Λας Πάλμας ως νεοφώτιστη πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και βρίσκεται οριακά πίσω από τη ζώνη των πλέι οφ. Δεν ξέρουμε αν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα μπορεί να σκοράρει στη Μαδρίτης. Καταλήγουμε στο αμφίσκορο του 2.05.

Διαβάστε επίσης: Προγνωστικά τριάδες για να πας γερό ταμείο και σήμερα!



264. Χαϊντενχάιμ – Λεβερκούζεν (16:30)

Η Λεβερκούζεν έκανε μεγάλο βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου, επικρατώντας με 3-0 της πρωταθλήτριας Μπάγερν. Φυσικά και σήμερα κόντρα στην υποδεέστερη Χαϊντενχάιμ δεν υπάρχει περιθώριο για απώλεια βαθμών αφού ουσιαστικά θα έχει κάνει μια τρύπα στο νερό. Πάντως οι γηπεδούχοι είναι σκληρό καρύδι, έχοντας συμπληρώσει αήττητο σερί οκτώ αγώνων. Θα πρέπει να ιδρώσει παραπάνω η Λεβερκούζεν για να κερδίσει, συνεπώς πάμε στο διπλό με το Under 3,5 του 2.40.

5019. Παναθηναϊκός – Άρης (18:00)

Περνάμε στο μπάσκετ, με τους δύο ημιτελικούς Κυπέλλου να διεξάγονται απόψε. Φυσικά, η αναμέτρηση που ξεχωρίζει είναι εκείνη ανάμεσα στον Παναθηναϊκό με τον Άρη. Ειδικά από την στιγμή που η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη πριν λίγες βδομάδες είχε περάσει νικηφόρα από την έδρα των “πρασίνων” για το πρωτάθλημα. Φυσικά ο Παναθηναϊκός θα ψάξει για ρεβάνς απόψε. Ο Άρης προέρχεται από απαιτητικό ματς με τον ΠΑΟΚ, όπου έπρεπε να ανατρέψει την κατάσταση στο φινάλε, με τον Τολιόπουλο για να πάρει την πρόκριση. Στο αποψινό ματς, αναμένεται να εμφανιστεί κάπως κουρασμένος. Σοβαρό αναμένουμε τον Παναθηναϊκό, ώστε να φτάσει στη νίκη, την οποία θα συνδυάσουμε με το Under 152.5 στο 2.02.

410. Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι (19:30)

Ακόμα μια ομάδα που την είχε πάθει στον πρώτο γύρο, είναι η Μάντσεστερ κόντρα στην Τσέλσι. Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στο Λονδίνο στα τέλη του 2023, με την Τσέλσι να κόβει βαθμούς από τους πρωταθλητές, αποσπώντας το 4-4. Από τότε, η Σίτι έχει βρει και πάλι τη φόρμα της και οδεύει για έναν ακόμη τίτλο.  Δύσκολα η Τσέλσι θα φτάσει σε θετικό αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Με τον αμφίσκορο του 1.71.

433. Παναθηναϊκός – Λαμία (20:30)

Περνάμε και πάλι σε ματς του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά για το ποδόσφαιρο, όπου υποδέχεται τη Λαμία. Η ομάδα του Τερίμ, προέρχεται από μεγάλη νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ για την πρώτη αναμέτρηση των ημιτελικών Κυπέλλου. Ακολουθεί πάντως ρεβάνς και για το αποψινό σκέφτεται να προβεί σε ροτέισον. Η Λαμία πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και επικρατώντας του Αστέρα την προηγούμενη βδομάδα, είναι το φαβορί για την έκτη θέση. Πιο κοντά στη νίκη οι γηπεδούχοι αλλά η Λαμία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι και θα πάμε στο G/G & Over 2,5 που πληρώνει 1.75.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.