Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου στην Καλλιθέα




Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από παρέα ανηλίκων έπεσε ένας 13χρονος έξω από το φροντιστήριό του στην Καλλιθέα, το απόγευμα της Παρασκευής 2/2.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, έξω από το φροντιστήριο μετά το τέλος της διδακτικής ώρας, ο 13χρονος προσεγγίστηκε από 16χρονο μαθητή Γυμνασίου στην Καλλιθέα, ο οποίος συνοδευόταν από τρεις άλλους άγνωστους ανήλικους.

Στη συνέχεια ο 16χρονος ζήτησε από τον 13χρονο να πάνε λίγο πιο κάτω σε μία γωνία για να μιλήσουν, γεγονός το οποίο δεν έγινε ποτέ. «Γιατί κρύβεσαι; Πάρε τον πατέρα σου να έρθει να τον σκοτώσουμε», είπε ο 16χρονος στον 13χρονο.

Ο 13χρονος έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο από την τσέπη και τότε ένας από τους άλλους ανήλικους προσπάθησε να το αρπάξει από το χέρι του, δίχως να τα καταφέρει. Ο 13χρονος έβαλε το κινητό στην τσέπη του και προσπάθησε να απομακρυνθεί από το σημείο. Τότε, ο ανήλικος που είχε επιχειρήσει να του κλέψει το τηλέφωνο, τον χτύπησε με αποτέλεσμα να του προκαλέσει σκίσιμο στο χείλος και τα ούλα, ενώ του έδωσε άλλη μία γροθιά στο πρόσωπο .



Οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και στη συνέχεια ο 13χρονος μετέβη στο Τ.Α. Καλλιθέας προς υποβολή σχετικής μήνυσης.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.