Άγιος Δημήτριος: Μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα για την ενίσχυση του παλαιοβιβλιοπωλείου των αστέγων




Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Αγίου Δημητρίου “Η πράξη”, γέμισε ένα φορτηγάκι με βιβλία για το παλαιοβιβλιοπωλείο των αστέγων, μετά την κλοπή χιλιάδων βιβλίων από το χώρο τους στην Πειραιώς 132. “Ευχαριστούμε πολύ τα βιβλιοπωλεία ΗΛΙΟΤΥΠΟ, ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ και ΣΕΛΙΔΑ, την Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αγίου Δημητρίου και το σύλλογο+οικία Άγιο Σπυρίδωνα για την συμμετοχή τους στην δράση μας” αναφέρουν οι εθελοντές

Με αφορμή το πρόσφατο θλιβερό γεγονός, της κλοπής χιλιάδων βιβλίων από το βιβλιοπωλείο των Αστέγων, το τμήμα πολιτισμού και ειδικότερα η Βιβλιοθήκη του Δήμου Αγ. Δημητρίου, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα ενίσχυσης, πρόσφερε στο Βιβλιοπωλείο των Αστέγων 160 τίτλους βιβλίων.
Πρόκειται για μια συμβολική πράξη αλληλεγγύης ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης στους ανθρώπους που δοκιμάστηκαν σκληρά από τη ζωή.
Η παράδοση των βιβλίων έγινε από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Αγγελική Σαραβελάκη η οποία και υπογράμμισε ότι «ο Δήμος μας στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια των συνανθρώπων μας για μια ζωή με αξιοπρέπεια, όνειρα και μέλλον».



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.