Σε τρομακτική κατάσταση ο Παναθηναϊκός, ανοίγουν τα σκορ στη Σούπερ Λιγκ




Επιστροφή για τη Super League, με την πρώτη αγωνιστική του 2024. Με τους τέσσερις μεγάλους φαινομενικά να έχουν βατό έργο κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους, συνεπώς αυξημένες πιθανότητες να πάνε και σε ευρείες νίκες. Σημαντικές αναμετρήσεις διεξάγονται και στην Ευρωλίγκα, με τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό να έχει τον πρώτο λόγο στην έδρα της Μπασκόνια.

690. Λαμία – Ολυμπιακός (17:00)

Εκκίνηση με το ματς του Ολυμπιακού στη Λαμία. Ανανεωμένη η φιλοξενούμενη ομάδα, αφού πριν τη διακοπή προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, ενώ κατά τη διάρκεια της διακοπής έκανε και αλλαγές στο ρόστερ. Ουσιαστικά πάει να φτιάξει από την αρχή ένα νέο σύνολο, ώστε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Από την άλλη η Λαμία, σήμερα θα έχει τη σημαντική απώλεια του Καρλίτος, απουσία που θα την αποδυναμώσει αισθητά στο επιθετικό κομμάτι. Θετικό αυτό για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έτσι μπορεί να φτάσει πιο εύκολα στη νίκη, στο 1.83 αξίζει το Over 2,5.

Διαβάστε επίσης: Προγνωστικά στοίχημα για Χ ημέρας που θα σε πάει ταμείο!



697. ΠΑΟΚ – ΟΦΗ (20:00)

Περνάμε στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν απολαυστική στο κλείσιμο του 2023 και τερμάτισε δικαιωματικά στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο χέρι της να συνεχίσει εκεί, αφού απόψε έχει φαινομενικά βατό έργο κόντρα στο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί έκαναν χειρότερα τα πράγματα με την απόλυση του κόουτς Νταμπράουσκας και ο Ισπανός Πέπε Μελ, δεν δείχνει ικανός να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Φουλ επιθετική φιλοσοφία για τον νέο τεχνικό του ΟΦΗ, πράγμα που μπορεί να του βγει σε κακό στην Τούμπα, αλλά μπορεί να τον βοηθήσει και να σκοράρει και στο 2.07 αξίζει να κυνηγήσουμε το αμφίσκορο.

700. Ρεάλ Μαδρίτης – Μαγιόρκα (20:15)

Στη Λα Λίγκα η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ισόβαθμη στην κορυφή με τη Χιρόνα. Απόψε πάντως μπορεί στο τέλος της βραδιάς να είναι μόνη πρώτη, καθώς η Χιρόνα έχει δύσκολο έργο στην έδρα της Ατλέτικο, ενώ η Ρεάλ δύσκολα θα σκοντάψει κόντρα στην ανεβασμένη μεν, αλλά υποδεέστερη δε, Μαγιόρκα. Η ομάδα του Αντσελότι δεν αστειεύεται όταν αγωνίζεται εντός έδρας και μπορεί να καθαρίσει μόνη της το ματς. Χαμηλά ο άσος, μας δίνει όμως το εξαιρετικό 1.75 αν συνδυαστεί με το Over 2,5.

702. Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (21:00)

Επιστρέφουμε στη Σούπερ Λιγκ και στο ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Σίγουρα η απόλυση του αγαπητού Γιοβάνοβιτς δεν επικροτήθηκε σαν κίνηση από τον κόσμο των “πρασίνων”, ωστόσο το γεγονός ότι το ματς γίνεται κεκλεισμένων των θυρών απόψε, θα βοηθήσει τον Τούρκο να έχει ένα ομαλό ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας. Ο ΠΑΣ, παρ’ ότι άλλαξε προπονητή, χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά για να νιώσει ομάδα, ενώ απόψε θα παραταχθεί, χωρίς το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του (Εραμούσπε-Παντελάκης) οι οποίοι είναι τιμωρημένοι, ευκαιρία για τον ΠΑΟ και τον Τερίμ, να μπουν με το δεξί στο 2024, πάμε με το Over 3,5 στο 2.65.

5011. Mπασκόνια – Παναθηναϊκός (21:30)

Κλείνουμε με μπάσκετ και την σπουδαία αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στην έδρα της Μπασκόνια. Οι “πράσινοι” βλέπουν τις ακριβές μεταγραφές του καλοκαιριού να δένουν μεταξύ τους και πλέον αποτελεί μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη. Δικαιωματικά η ομάδα του Αταμάν βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και με νίκη απόψε, μπορεί να πατήσει ακόμα και στην τέταρτη θέση. Δυναμικό σύνολο η Μπασκόνια που εντός αντλεί σημαντική ώθηση, ωστόσο δεν δείχνει ικανή να βάλει στοπ σε αυτόν τον Παναθηναϊκό, το μομέντουμ είναι με τους “πράσινους” και καταλήγουμε στο διπλό του 1.90.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.